ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Szabaduljon meg a fölösleges folyadéktól a Diurerbe Forte segítségével!

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Olimpiq Olimpiq SXC Jubileum 200% DR kapszula

Olimpiq Olimpiq SXC Jubileum 200% DR kapszula

Kiszerelés: 60+60db

Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival!
Az SXC elősegíti a csontvelőben az őssejtek képződését és mobilizálását, ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

A termék ára: 30 700 Ft

Egységár: 256 Ft / db

Kosárba teszem

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival!

Az SXC elősegíti a csontvelőben az őssejtek képződését és mobilizálását, ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

100%-al több őssejt!

2 komponens:

A kapszula - 77-féle antioxidáns komplex (sejtvédő flavonoidok) komponens +

Astragalus.

B kapszula - őssejtszám növelő komponens (SXC) + NADH.

Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni. Regeneráljuk és fiatalítsuk szerveinket őssejtek segítségével!

Elértük, hogy szervezetünk természetes úton több őssejtet termeljen, ezáltal saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják (Astragalus membranaceus).

Minél több multipotens őssejt kering a perifériás érhálózatunkban, annál jobb az egészségi állapotunk, mivel a csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes megújulási rendszerét. A tudósok megállapítása szerint 35 éves kor felett ezért gyógyulunk egyre lassabban és nehézkesebben, mert szervezetünkben az őssejtek már nem képződnek olyan mértékben, mint fiatalabb korban.

A keringő őssejtek száma azonban növelhető! A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják (Astragalus membranaceus).

A készítmény egyik legfontosabb specialitása, hogy emelt NADH tartalommal bír. A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, mennyire vagyunk fáradékonyak, milyen a koncentrációs kapacitásuk.

Összetétele:

SXC: Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálását. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabban és alaposabban szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

Őssejt: Az őssejt korlátlan számú osztódásra, önmegújulásra képes, nem specializálódott sejt, amely a szimmetrikus osztódás révén önmagához hasonló sejteket képez, és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoz. Az őssejtek legfontosabb tulajdonsága, hogy bármilyen szöveti sejtté képesek átalakulni, akár általános regeneráló-sejteknek is hívhatnánk őket.

Kétféle őssejtet különböztetünk meg, embrionális és felnőtt őssejtet. Az embrionális őssejtek a megtermékenyítést követő 14 napig tartó sejtosztódás során keletkező hólyagcsírából származtathatóak. A felnőtt őssejtek a szöveteinkben találhatóak, továbbá a csontvelőkben keletkeznek, raktározódnak.

Ha egy szerv nem működik optimálisan vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt és őssejteket küld a sérült területre. Ezt nevezzük a szervezet általános regenerációs mechanizmusának.

Ez a folyamat a következőképp modellezhető:

  • Az őssejt kilép a csontvelőből.
  • Bekerül a véráramba.
  • Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez.
  • Amikor a célterületre érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik.

A keringő őssejtszám fizikai aktivitása, egyes élelmiszerek elfogyasztásával is emelhető. Ennek egyszerű és kényelmes módja az Olimpiq SXC készítmény fogyasztása, amelyet a Pécsi Orvostudományi Egyetemen fejlesztettek ki és akár 200%-kal képes emelni a kutatások alapján, a perifériás vér őssejtszintjét.

Hatásmechanizmusát tekintve, fogyasztás után a csontvelői őssejttermelő és raktározó szöveteket inspirálja arra, hogy több felnőtt multipotens őssejtet engedjen a vérkeringésbe. Ezáltal a többlet őssejtek képesek regenerálni az elhasználódott sejtjeinket.

Fogyasztás után két órával már 175%-os növekedés mutatható ki vérmintából.

NADH (Koenzim-1 / Q1): A sejtek "üzemanyagának" nevezett ATP szintetizálásában játszik kulcsszerepet, úgy hogy a NADH metabolizmusa során három ATP molekula keletkezik. AZ ATP mennyisége adja az erőt az összes emberi sejtünknek! A fizikai erőnk, a gondolkodásunk, az emésztésünk, a külvilág érzékelése, egyszóval minden, ami vagyunk azt biológiai értelemben a sejtjeinkben termelődő ATP molekuláknak köszönhetjük.

A NADH a nikolinamid-adenin- dinukleolid megnevezéssel jelölt biológiai anyag rövidítése.

A H betű a hidrogént jelenti. Ezt a vegyületet a Koenzim-1 (Q1) néven is ismerik. A NADH a szervezetben megtalálható legpotenciálisabb antioxidáns. A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is.

A legnagyobb NADH-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Minél több NADH áll a sejtek rendelkezésére, annál több energiát tudnak termelni.

Az emberi szervezetben több mint 1000 anyagcsere-reakciót szabályoz a NADH. Ha hiány van a NADH-ból, akkor testi vagy a szellemi fáradtság érezhetővé válik. Testünk valamennyi élő sejtje energiát igényel ahhoz, hogy feladatát el tudja látni. Az zmoknak ahhoz kell energia, hogy mozogni tudjanak. Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonságokhoz igényli. A szívnek az energia a pumpálási-szivattyúzási feladatok ellátásához kell. A tüdő nem képes energia nélkül lélegezni. Az energiatermelésre való képesség az előfeltétele annak, hogy egy sejt egyáltalán létezni tudjon.

Energia nélkül minden sejt elpusztul.

Astragalus: A kromoszómák stabilitásáért (egyben a sejtek élettartamáért) felelős a Telomer-régiók védelmét biztosítja a természetes (Astragalus membranaceus) telomeráz aktivitás növelésével.

Eredményeként a testünk által szabályozott sejtosztódások száma növelhető, ami az öregedés lassulását vonhatja maga után.

  • A hagyományos kínai orvoslásban több mint kétezer éve alkalmazott gyógynövény.
  • Immunerősítő tulajdonsággal rendelkezik.
  • Antioxidáns hatású.
  • Aktiválja a telomeráz enzimet.

Telomer: A telomer a kromoszómát alkotó DNS végén lévő többszörösen ismétlődő részekből álló szakasz. Minden sejtosztódáskor, amikor létrejön a kromoszóma másolata, a telomer egy része nem másolódik le, így a telomerek minden egyes osztódásnál rövidebbek lesznek.

Amikor a telomer hossza kritikus méretűre csökken, a sejt elpusztul. Ebből következik, hogy minél hosszabb a telomer, a sejt annál több osztódásra képes, illetve minél rövidebb a telomer, a sejt annál kevesebb osztódásra képes.

Telomeráz: A telomeráz enzim a sejtosztódáskor megrövidített telomer szakaszt hosszabbítja meg, ezáltal a lehetséges osztódások számát növeli. Az a gén, ami a telomeráz enzim termeléséért felel, ott van a testet alkotó sejtek DNS-ében inaktív állapotban.

Flavonoidok: Védik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Védelmet nyújtanak az őssejteknek, hogy károsodás nélkül jussanak el a regenerálandó területre.

Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy csak ott fejtse ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Összetétel:

"A" kapszula: 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek (lásd a doboz oldalán), Radix Astragali, Astragalus membranaceus (Fisch). Bunkge Astragalus Linn gyökér kivonat, kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: hipromellóz, gellángumi).

Gyümölcsök: Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.

Virágok: Akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, kökényvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.

Magvak: Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.

Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.

Fűszerek: Bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó.

Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.

Levelek: Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Hatóanyag napi 1 kapszulában:

Astragalus gyökér 200 mg

- ebből Astragalosidok 1 mg

Összetétel:

"B" kapszula: Kendermag szárított őrlemény, L-karnitin, Ganoderma Lucidom szárított őrleménye, kukorica bajusz szárított őrleménye, kukorica bajusz szárított őrleménye, koenzim Q10, spirulina alga por, klorofill, lícium gyümölcs szárított őrelmény, fucoidan szárított őrlemény (barna alga kivonat) NADH, L-arginin, kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: hipromellóz, gellángumi).

Hatóanyag napi 1 kapszulában:

  • Kendermag: 121,8mg
  • Ganoderma Lucidum: 50mg
  • L-karnitin: 70mg
  • L-arginin: 3,2mg
  • KoenzimQ10: 5mg
  • NADH: 10mg
  • Astragalus gyökér kiv.: 200 mg
  • Flavin77 bioflavonoidok: 283mg

Javasolt felhasználás: Napi 1 db A kapszula, napi 1 db B kapszula szájon át, valamint igény szerint napi 2-3x1 kapszula is fogyasztható.

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Felhasználási javaslatok

Flavonoidok, Őssejtterápia, Sejtregenerálás

Amire még szüksége lehet

Akciós termék Olimpiq SXC CC 250% Jubileum DR kapszula

Az SXC elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálást. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

Kosárba teszem

Akciós termék Olimpiq SXC Immuno kapszula

Az őssejtek segíthetnek többek között a tüdőgyulladás kialakulásának csökkentésében, emellett a immunsejtek számának növekedésében továbbá pótolják a tüdő sejtjeit melyek a fertőzés során elpusztultak.

Kosárba teszem

Akciós termék Olimpiq SXC Immuno kapszula

Az őssejtek segíthetnek többek között a tüdőgyulladás kialakulásának csökkentésében, emellett a immunsejtek számának növekedésében továbbá pótolják a tüdő sejtjeit melyek a fertőzés során elpusztultak.

Kosárba teszem

Akciós termék Olimpiq SXC 250% Jubileum DR  kapszula

150%-al több őssejt! A készítmény egyik legfontosabb specialitása, hogy emelt NADH tartalommal bír. A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, mennyire vagyunk fáradékonyak, milyen a koncentrációnk.

Kosárba teszem

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.

Tovább olvasom »

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes. 

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában. 

Tovább olvasom »

Tenmag Maca
Iratkozzon fel hírlevelünkre!