Az összes Organiqa termék a webáruházban
Kiszerelés: 150g
Bio, nyers, criollo Cacao por. Ez a legritkább, legfinomabb és egyben legdrágább kakaófajta, gyakran nevezik a kakaók királyának is, az összes kakaótermelés 10-15%-át adja.
Információ: Készleten, szállítható
A termék ára: 1 790 Ft
Egységár: 11 933 Ft / kg
Organiqa Bio, nyers, criollo Cacao por
A kakaó latin neve – theobroma cacao azt jelenti, az istenek eledele. A kakaóbab az alapja minden kakaó és csokoládékészítménynek.
A XXI. században egyre inkább előtérbe kerül a nyers kakaó, mely a kakaóbab kíméletes feldolgozásának köszönhetően jobban megőrzi tápanyagtartalmát és jótékony hatásait. A kakaóbab szüretelése után a babokat egy fa dobozban, banánlevélen erjesztik pár napig. Az erjesztés során létrejövő kémiai változások hatására a kakaóbab veszít keserűségéből és egy gazdagabb csokoládé íz kezd kibontakozni. Ezután egy kíméletes szárítási eljárás következik, ekkor alakul ki barna színe és végleges íze is.
Nyers kakaóporunk Criollo fajtájú, ezt termesztették a Mayák is. Ez a legritkább, legfinomabb és egyben legdrágább kakaófajta, gyakran nevezik a kakaók királyának is, az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaóbabból készült nyers kakaópor kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, mely természetes sejtvédő hatása révén segíthet az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnézium tartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. Hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert.
Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán
Jótékony hatások: szív- és érrendszeri: serkenti a vérkeringést, véralvadásgátló, segíthet szabályozni a vérnyomást, hangulatjavító.
Laktózmentes, gluténmentes, szójamentes, 100% nyers, 100% bio, 100% vegán.
A csokoládé ízű ital gazdag kalciumban, magnéziumban és vasban.
Rostban gazdag, koffeint tartalmazó kávé természetes alapú édesítőszerekkel.
Azonnal oldódó kávé Ganoderma gombával. A kávézás élménye és frissítő hatása mellett erősíthetjük az immunrendszerünket.
A kakaóbab tulajdonképpen nem más, mint a csokoládé készítésének alapanyaga. Ropogós textúrájának és mély, gazdag, csokoládés ízének köszönhetően önmagában is finom nassolnivaló, de nagyon finom, telt ízt ad a süteményeknek, kekszeknek, smoothieknak is.
A kakaó Omega-6 telítetlen zsírsavat tartalmaz, amely azonban a csokoládéban pörköléssel elértéktelenedik, és ártalmas transzzsírsavakká alakul át. A kakaóbab rendkívül gazdag ásványi anyagban.
A Gano Cafe Classic egy azonnal oldódó feketekávé, melyet csúcsminőségű brazil kávéból kevernek és Ganoderma Lucidumot, mint többletértéket adnak hozzá.
A Szafi fitt zsírszegény kakaó tökéletesen alkalmas sütemények, desszertek, krémek készítéséhez.
A kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj és a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.
Gyártó honlapja: Organiqa Team Kft.
2024. április 11. 06:54, csütörtök
A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.
2024. március 20. 08:17, szerda
A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes.
2024. március 13. 08:13, szerda
A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában.