ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Schüssler Age Protection Day&Night Bőrmegújító ajándékcsomag

Schüssler Age Protection Day&Night Bőrmegújító ajándékcsomag

 

Együtt a nagy kedvencek: egy szettbe csomagoltuk neked ezt a három fantasztikus ápoló-ránctalanító terméket:
- Schüssler Age Protection nappali arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection éjszakai arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection szemránckrém 15ml

A termék jelenleg nem rendelhető!

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

Együtt a nagy kedvencek: egy szettbe csomagoltuk neked ezt a három fantasztikus ápoló-ránctalanító terméket.

A csomag tartalma:

- Schüssler Age Protection nappali arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection éjszakai arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection szemránckrém 15ml

A Schüssler Age Protection termékcsalád natúrkozmetikumai 24 órán át táplálják és hidratálják az arcbőrt, miközben szembeszállnak a bőröregedés jeleivel és védenek a káros környezeti hatásoktól is! Különlegesen gazdag formulájukban a Schüssler ásványi sók mellett olyan szuper hatékony összetevők is helyet kaptak, mint a tengerialga-kivonat, növényi őssejtek, peptidek, a hialuronsav, az argánolaj és a sheavaj. Ezek együttesen biztosítják az UltraGreen minősítéssel rendelkező nappali ránctalanító arckrém, éjszakai arckrém és szemránckrém káprázatos bőrfiatalító hatását!

  • egyedülálló Schüssler ásványi só kombináció
  • növényi őssejttel és bio összetevőkkel
  • tengeri alga kivonat - EPS Seafill®, Syn-Coll® peptid, hialuronsav
  • sheavaj, argánolaj
  • kőolajszármazék és parabénmentes
  • ECOCERT minősített összetevők
  • hipoallergén illattal

A Schüssler Age Protection nappali arckrém energiával tölti fel az arcbőrt, ránctalanító hatásánál fogva azonnal feszesebbé varázsolja azt. A növényi őssejt- és emelt hialuronsav-tartalom serkenti a bőr oxigénfelvételét, ezáltal ragyogóvá teszi az arcszínt. A krém formulája összetevőkben gazdag, mégis gyorsan, könnyen beszívódik a bőrbe, és nem hagy maga után zsíros érzetet.

Növényi őssejtek

Felgyorsítják a hámsejtek anyagcseréjét, növelik azok vízmegkötő képességét, javítják a bőr vérkeringését és gátolják a szövetek korai öregedését. A növényi őssejtek megállítják, és visszafordítják a bőr öregedését, ezáltal a sejtek élettartama megnövekszik. Így ezeket gyakran sejtjavító komplexnek nevezik, hiszen nemcsak felismerik a sejthibákat, hanem korrigálják is azokat.

EPS Seafill® tengerialga-kivonat

Ez a különleges tengerialga-kivonat bizonyítottan feszesítő és ránctalanító hatású, stimulálja az elasztin termelést, csökkenti a ráncok mélységét, és bizonyítottan, akár már 14 perc elteltével kifejtheti hatását.

Hialuronsav

A hialuronsav egy, a testben természetesen meglévő, nagyon fontos építőelem, melynek egyik legfontosabb funkciója a folyadékmegkötés. Típustól függetlenül, a bőrnek szüksége van arra, hogy kellőképpen hidratált legyen, hiszen csak így képes maradéktalanul elvégezni saját feladatait. A hidratáltság tehát összefügg a bőr egészségével, legyen szó akár zsíros vagy érett bőrről. A hialuronsav egyik előnye, hogy zsíros, nehéz érzés nélkül tölti fel a bőrt nedvességgel, emiatt a komfortérzet miatt nagyon sokan szeretik.

A hialuronsav nem csupán arra képes, hogy feltöltse a bőr vízraktárait: antioxidáns hatásánál fogva felveszi a harcot a szabadgyökökkel. Segít csökkenteni az irritációt, támogatja a bőr védekezőképességét, regenerál. Feltölti, kisimítja az apró ráncokat, tömörebbé, feszesebbé teszi a bőrképet.

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK

A Schüssler Age Protection natúr arckrémben található egyedülálló hármas Schüssler ásványisó-kombináció (a Nr.1+ Nr.8 + Nr.11-es) hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

A calcium fluoratum Schüssler só feszesítő hatása miatt került a formulába, hiszen ez az, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felel. Serkenti a kollagéntermelést, így hatékonyan feszesít. Emellett nyugtatja az érzékeny bőrt, és gyógyírt jelenthet a bőrön megjelenő berepedések, bőrkeményedések, sárgás elszíneződésekre is.

natrium chloratum Schüssler só az egyik leghasznosabb, ha bőrápolásról, sőt, a bőr egészségéről van szó: szuperhatékonyan, a bőr mélyebb rétegeiben hidratál, szabályozza a sejtek és a szövetek közti folyadékellátást.

silicea Schüssler só egy ránctalanító jolly joker. Age Protection nappali arckrémünkben is a ráncokkal veszi fel a harcot. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet-struktúrájának kialakításában vesz részt ( de a csont és porcok felépítésében is fontos szerepet játszik). Ennek az ásványi sónak a hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken.

Összetevők: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, (Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate)*, Butyrospermum Parkii Butter**, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride*, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, Betaine*, Palmytoil Trypeptide-5, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil**, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, Panthenol, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum***, Xanthan Gum*, Calcium Fluoride, Potassium Phosphate, Sodium Chloride.

* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.
** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.
*** Az illat nem tartalmaz allergén illatanyagot érzé-kenyítő koncentrációban.

---

Schüssler Age Protection éjszakai arckrém különleges kényeztetésben részesíti az arcbőrödet, amíg te az igazak álmát alszod. Természetes összetevői gyengédek a bőrhöz, mégis szuperhatékonyak. A termék rendszeres használatával az arcbőr fiatalosabb, teltebb és feszesebb lesz.

Növényi őssejtek

Age Protection éjszakai arckrémünkben körömvirágból és máriatövisből készült növényi őssejt-kombináció található, amely hatékonyan segít a szép, feszes, hidratált és egészséges bőrkép elérésében. Illata nem csupán finom, de hipoallergén is!

Syn-Coll®

A Palmitol Tripeptide-5 Syn-Coll márkanéven ismert, három aminosavból álló peptidféle, amely stimulálja a sejtek növekedését és osztódását szabályozó, TGF-ß nevű növekedési faktort, ami pedig elősegíti a bőrünk kollagéntermelését.

Sheavaj

A karitéfa diójából kisajtolt anyag a karité, más néven sheavaj. Az ősi hagyományok szerint olyan komoly bőrproblémákra is gyógyírt jelenthet, mint a stríák, pikkelysömör, bőrgyulladás, hegek, sebek, égési sérülések.

  • kiválóan hidratál
  • könnyen felszívódik
  • megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól
  • felveszi a harcot a bőrt támadó szabadgyökökkel
  • E-vitaminban gazdag
  • anti-aging hatású

Argánolaj

Ez az egyik legősibb természetes bőrápoló, bőrszépítő „csodaszer”. Telis-tele van olyan hatóanyagokkal (pl. E-vitamin, polifenolok, antioxidánsok), amelyek táplálják, ápolják, regenerálják a bőrt (sőt, a körmöket és a hajat is).
Ennyire sokoldalú:

  • hidratál
  • halványítja a pigmentfoltokat
  • segíti az UV sugárzás okozta bőrkárosodás regenerálódását
  • erősíti a bőr kötőszöveteit, feszesít
  • ámogatja a bőr ellenállóképességét

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK

Az Age Protection Éjszakai arckrémben található Schüssler calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit.

A natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel, és szöveti szinten biztosít hosszan tartó hidratálást a bőrnek.

Az intenzív ránctalanító hatású arckrém további összetevője a kalium phosphoricum Schüssler biokémiai só is, mely az agy természetes energiaforrásaként ismert. Ennek hiánytünete a fakó arcszín, ám pótlásával arcbőröd újra megtelhet vitalitással!

Összetevők: Aqua, Polyglyceryl-6 Distearate*, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil**, Butyrospermum Parkii Butter**, Coco-Caprylate/Caprate*, Glycerin, Betaine, Cetearyl Alcohol*, Alteromonas Ferment Extract*, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, Panthenol, Xanthan Gum*, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum***, Calcium Fluoride, Sodium Chloride, Silica, Sodium Hyaluronate.

* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.
** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.
*** Természetes, hipoallergén illatmolekulából előállított

---

AGE PROTECTION SZEMRÁNCKRÉM

Mivel a szemkörnyék vékony, bőre gyorsabban kiszárad, könnyebben megnyúlik, a szárazság okozta ráncok jobban láthatóvá válnak. Ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz, amelyek megőrizhetnék a feszességet és rugalmasságot. Emellett, éppen a bőr vékonysága miatt, ez a terület érzékeny, irritációra is hajlamos lehet. Érdemes különös figyelmet fordítani tehát a szemkörnyék ápolására, és ellátni hidratáló, regeneráló, nyugtató és feszesítő hatóanyagokkal.

EPS Seafill®: Tengerialga-kivonat, mely klinikailag igazoltan stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a ráncok mélységét.

Hialuronsav: A hialuronsav (Hyaluronic acid) egy, a testben természetesen meglévő, nagyon fontos építőelem, melynek egyik legfontosabb funkciója a folyadékmegkötés. Típustól függetlenül, a bőrnek szüksége van arra, hogy kellőképpen hidratált legyen, hiszen csak így képes maradéktalanul elvégezni saját feladatait. A hidratáltság tehát összefügg a bőr egészségével, legyen szó akár zsíros vagy érett bőrről. A hialuronsav egyik előnye, hogy zsíros, nehéz érzés nélkül tölti fel a bőrt nedvességgel, emiatt a komfortérzet miatt nagyon sokan szeretik.

A hialuronsav nem csupán arra képes, hogy feltöltse a bőr vízraktárait: antioxidáns hatásánál fogva felveszi a harcot a szabadgyökökkel. Segít csökkenteni az irritációt, támogatja a bőr védekezőképességét, regenerál. Feltölti, kisimítja az apró ráncokat, tömörebbé, feszesebbé teszi a bőrképet.

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK

Az Age Protection szemránckrémet kifejezetten a szemkörnyéki területre fejlesztettük ki. Nr.10-es (natrium sulfuricum) ásványi sót tartalmaz, amely természetes vízhajtóként segít a zavaró, reggeli szem körüli puffadás és táskák megszüntetésében.

A silicea ásványi sót a „szépség sójaként” is nevezzük, mert a bőr természetes kollagéntermelését serkentheti és szöveti szinten hidratáljhatja és feszesítheti a bőrt. E két Schüssler só kombinációja gyönyörűen simává, selymessé és üdévé varázsolhatja a szemkörnyéket!

Összetevők: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate SE*, Butyrospermum Parkii Butter**, Glycerin, Betaine*, Alteromonas Ferment Extract*, Panthenol, Polyglyceryl-6 Distearate*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Parfum***, Sodium Hyaluronate, Sodium Sulfate, Silica.

* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.
** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.
*** Az illat nem tartalmaz allergén illatanyagot érzékenyítő koncentrációban.

Amire még szüksége lehet

Akciós termék puroBIO Karácsonyi Piros ajándékcsomag

A Red Box segítségével nem csak nagyszerű szemsminket adhat ajándékba, hanem egy különösen gyengéd sminklemosót is.

Kosárba teszem

Akciós termék Kneipp Mandulavirág ajándékcsomag

A Mandulavirág sorozat termékeit tartalmazó prémium díszdoboz tökéletes ajándék a teljes testápoláshoz, a fürdőtől a zuhanyozáson át a testápoló termékekig, a száraz és érzékeny bőr intenzív ápolására.

Kosárba teszem

Akciós termék Vízangyal Beauty Box - kék ajándékcsomag

A Beauty Box tartalma:
Szentkirályi Ásványvíz alapú intenzív hidratáló testápoló 300ml
Szentkirályi Ásványvíz alapú hidratáló arckrém 50ml

Kosárba teszem

Akciós termék Kneipp Naturkind fürdőélmény csomag - Unikornis hercegnő

Három különböző fürdő termék tökéletes kombinációja, unikornisok és hercegnők, a kislányok kedvencei egy ajándékszett formájában.

Kosárba teszem

Akciós termék Organic Shop Trópusi hangulat - Hidratáló és energetizáló testápoló szett

Élvezd a nyári pezsgést Tropical Vibes testápoló szettünkkel. Add meg bőrödnek a megérdemelt törődést.

Kosárba teszem

Akciós termék Vízangyal Beauty Box - rózsaszín ajándékcsomag

A Beauty Box tartalma:
Szentkirályi Ásványvíz alapú hidratáló testápoló 300ml
Szentkirályi Ásványvíz alapú ránctalanító arckrém 50ml

Kosárba teszem

Akciós termék puroBIO Kisasszonyok ajándékcsomag

Vigyen egy kis színt a játékba és ajkaira ezzel a csodálatos ajándékkészlettel.

Kosárba teszem

Akciós termék Kneipp Home Spa ajándékcsomag

A csomag tartalma:
Kneipp Fürdőkristály - Szívélyes üdvözlet 60g
Kneipp Szövet maszk 1db

Kosárba teszem

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.

Tovább olvasom »

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes. 

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában. 

Tovább olvasom »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!