Az agave előnye, hogy nincs kellemetlen mellékíze és könnyen feloldódik.
Ez a tradicionális cukorrépa szirup főként reggelire a legízletesebb. Édesítésre is kiválóan alkalmas.
A juharszirup egy értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
A Bio Rizsszirup ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, sűrűn folyó, mézhez hasonlító állagú természetes édesítőszer. Felhasználása: kávék, sütemények, desszertek édesítésére, továbbá szószok, szörpök, italok készítéséhez ajánljuk.
Az agávészirup egy növényi nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és szubtrópusi területeken található meg.
Felhasználható cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
A növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.
Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
A 100%-os természetes juharszirup gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban. Immunerősítő, antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Tea, kávé és gyümölcslevek édesítésére, továbbá puding, müzli, joghurt, gyümölcsök és sütemények ízesítésére. A világos szirup nagyon enyhe és édes.