Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor.
Ez a legédesebb ízü cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Gyors felszívódású, kiváló energiaforrás. Alacsony kalória tartalmú, alacsony glikémiás indexű.
A fruktóz a cukorbetegek számára is fogyasztható mézben, gyümölcsökben előforduló egyszerű cukorféle. Hasznosulásához a szervezetnek nincs szüksége inzulinra. Hagyományos cukor helyettesítésére ajánljuk.
A fruktóz a cukorbetegek számára is fogyasztható mézben, gyümölcsökben előforduló egyszerű cukorféle. Hasznosulásához a szervezetnek nincs szüksége inzulinra.
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe.
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe.
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe.
A gyümölcscukor édesítő hatása a répacukor 1,6-szorosa. Cukorbetegek mértékkel fogyaszthatják.
A gyümölcscukor édesítő hatása a répacukor 1,6-szorosa. Cukorbetegek mértékkel fogyaszthatják.
Természetes édesítőszer. Hőálló, használható sütéshez, főzéshez. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Természetes édesítőszer. Hőálló, használható sütéshez, főzéshez. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
A fruktóz egy természetes cukorféle, mely megtalálható a gyümölcsökben és a mézben is. A hagyományos cukor helyettesítésére ajánljuk. A cukrok közül a fruktóz a legédesebb ízű cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb is elegendő belőle.