ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Immunotrofina immunerősítő szirup gyerekeknek

Információk étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban

Kedves Látogatónk!

Kérjük, hogy ezt az oldalt figyelmesen olvassák el. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Törvényi előírás szerint kötelességünk felhívni a figyelmét a következőkre vásárlás előtt:


A www.provitamin.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.


Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, ezért amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépje túl.


Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.
Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.


Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Immunotrofina immunerősítő szirup gyerekeknek
Iratkozzon fel hírlevelünkre!