A gránátalma az egyik legerősebb antioxidáns forrás, ezért érdemes rendszeresen fogyasztani, megvédi szervezetünket a szabadgyököktől és aktivizálják a jó génjeinket. Ellenállóbbá tesz minket a megbetegedések szemben, sőt még egyes rákos megbetegedések kockázatát is csökkenti, például a bőr, prosztata, és mellrák kialakulását. A gyümölcsben található fitoösztrogének segítségével csökkenthetjük a klimax kellemetlen tüneteit, így a változókorban különösképp érdemes fogyasztanunk minél több gránátalmát. A levertség és a depresszió ellen is gyógyírt jelenthet. A magas és alacsony vérnyomás ellen is hasznát vehetjük a piros színű gyümölcsnek; míg hirtelen leeső vérnyomás esetén erősíti a szívet, ezáltal azonnal helyreállíthatja a normális vérnyomásértéket, addig a magas vérnyomást csökkentheti. A gránátalma rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet, amelynek következtében megelőzhetőek a különböző szív-, és érrendszeri megbetegedések, valamint az érelmeszesedés lehetőségét is csökkentheti. Mindezek mellett a vérrögképződés mértékét is csökkenti, ezáltal az embóliának és a szívinfarktusnak veszélye is kevesebb lesz.
Gránátalma vegyes gyümölcsszörp. 12 liter kész gyümölcsitalhoz, izocukorral és édesítőszerrel, csökkentett energiatartalommal.
A pórusok elzárása nélkül 24 órás védelmet biztosít.
A bio gránátalma és pacsuli olaj kivonatok mélyen táplálják és vitaminokkal töltik fel, kisimítják és bársonyos puhaságot biztosítanak a bőrnek.
Kétszeresen koncentrált gránátalma sűrítmény, tiszta, finomítatlan gránátalma léből.
A gránátalma olaj különleges vitamin és antioxidáns tartalmával, védi a bőrt a környezeti ártalmaktól, és hozzájárul a rugalmasságának megőrzéséhez
Egy mediterrán koncentrátum, ami a sejtek üzemanyaga, amely egyedülálló antioxidáns tartalmának köszönhető. A sejtvédő tulajdonsága immunvédőként kamatozik az emberi testben, és energiával, fiatalsággal tölti fel azt. A gránátalmában található flavonoidok, polifenolok és az öregedés kitűnő ellenszerei.
A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyíthatásában.
Ez a koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetéséhez és a makacs
cellulit elleni küzdelemhez, mivel a vízvisszatartás és a cellulit, természetüktől függve
kapcsolódnak egymáshoz.
A fekete áfonya hozzájárul kapilláris erek rugalmasságának, az érrendszer sértetlenségének, a szem egészségének megőrzéséhez.
A gránátalma antioxidáns hatóanyagai kedvező hatásúak lehetnek a szív és érrendszer, valamint az erek egészségére.
Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak a szív- és érrendszer egészségének megőrzésére, a sejtek védelmére, az erek normál állapotának fenntartására.
A gyümölcsteák új generációja. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható koffeinmentes gyümölcstea. A nap bármely szakában fogyasztható, további ízesítést nem igényel.
100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma természetes forrásból származó antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert.
Hidegen és melegen, a nap bármely szakaszában fogyasztható, koffeinmentes tea, további ízesítést nem igényel.
Koffeinmentes teakeverék, mely a nap bármely szakában fogyasztható, további ízesítést nem igényel.
A gránátalma antioxidáns hatása révén segíthet a sejteket károsító szabad gyökök elleni harcban. Elsősorban érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésére ajánlják fogyasztását, mert megakadályozhatja az érfali lerakódásokat és csökkenti a vér káros, LDL-koleszterin szintjét.
100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.
A Nesti Dante természetes, nagy tisztaságú olíva-, pálma- és kókuszolajat lassan, alacsony hőfokon, szóda hozzáadásával 3 napig főzik, majd kivonják a keletkező glicerint és természetes illóolajokkal és hatóanyagokkal újra felfőzik, formázzák és csomagolják.
A gránátalma és szőlőmag kivonat lecitinnel, folsavval és C-vitaminnal, melyek antioxidáns hatásukkal hozzájárulnak a szervezetben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához.
A gránátalma gazdag flavonoid tartalmának köszönheti élénk rubinvörös színét. Kivonata nagy koncentrációban és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza az értékes polifenolokat.