A shiitake gomba a csiperke után a második leggyakrabban fogyasztott gomba a világon. Kínában és Japánban már régóta nem csupán étkezési célra termesztik, hanem rendkívüli egészségvédő, gyógyító hatása miatt is.
A shiitake gomba könnyen beilleszthető az egészséges táplálkozásba. Finom, fokhagymára emlékeztető az íze, alacsony a kalóriaértéke (100 gramm friss gombában mindössze 34 kalória található), és szinte nem is tartalmaz zsírt. Fontos rost- és fehérjeforrás, több létfontosságú, természetes aminosav található benne, mint például a húsokban. Rengeteg vitamint, elsősorban A-, B-, C-, E- és D-vitamint tartalmaz, ásványianyag-tartalma kiemelkedő! A kalcium, magnézium, vas, kálium, mangán, foszfor, réz és cink mellett szelén és niacin is kimutatható benne.
Shiitake és Ganoderma Lucidum kínai gombát tartalmazó tea legyengült immunrendszer erősítésére. Fontos aminosavakat és vitaminokat tartalmaz.
Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulhatnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához.
Serkentheti az idegrendszer és az immunrendszer működését. Az immunrendszer erősítésével gátló hatással rendelkezik. Allergiaellenes, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, csökkentheti a vér koleszterinszintjét.
A Shiitake gomba egyes komponenseinek megvan az a tulajdonsága, hogy sikeresen modulálják a sejtimmunitást, csökkenthetik a vérnyomást, illetve a vér zsírtartalmát, megállítják a növekedését.
Fogyasztható fűszerként, szendvicskrémnek kikeverve vajkrémmel, vagy tejföllel, joghurttal.
Serkentheti az idegrendszer és az immunrendszer működését. Az immunrendszer erősítésével gátló hatással rendelkezik. Allergiaellenes, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő, csökkentheti a vér koleszterinszintjét.
A távol-keleti gyógyászatban már évezredek óta használják az immunrendszer támogatására, betegségek és radikális kezelések után.
1 645 Ft