A szőlőmag meggátolja az érelmeszesedést, hiszen erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ennek hála csökkentve a trombózisveszélyt. Pozitívan befolyásolja a koleszterin szintet, növeli a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulásának kockázatát. A szőlőmag javítja a látást, ezáltal megelőzi a szürke hályog kialakulását is egyaránt. Erősen antioxidáns hatású. A férfiak esetében a prosztatára és az impotenciára jótékony hatással bír, mialatt a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhíti. Végül, de nem utolsó sorban a szőlőmag gyulladás gátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen.
A készítmény hatóanyagai erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek semlegesíteni a szabad gyököket és megvédeni a sejteket a károsodástól.
Bio-, és 100%-ban természetes, növényi étkezési olajaink hidegen történő sajtolással, hőkezelés nélkül készülnek.
100% bio magyar szőlőmagpor, növényi kapszulában. A szőlőmag a természetben megtalálható egyik legkoncentráltabb antioxidáns-forrás. Szabadgyök-semlegesítő hatása hússzor erősebb a C- és E-vitaminnál.
A szőlőmag kivonata 15-25-ször erősebb az oxidatív szennyezések semlegesítésében, mint az E-vitamin. A benne található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.
A szőlőmagban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően elősegíthetik a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta káros oxidációs folyamatokkal szemben.
A piros szőlő magjából készült kivonat flavonoid tartalmánál fogva, a szív és megelőzésére ajánlott.
A szőlőmagolaj megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterin tartalmát, növeli a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL szintet.
A szőlőmag kivonata 15-25-ször erősebb az oxidatív szennyezések semlegesítésében, mint az E-vitamin. A benne található polifenolos komponensek elősegíthetik a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta károsító hatásokkal szemben.