BIO puffasztott amarant. Gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, keverhetjük sütőipari termékekbe, levesekbe, salátákba, stb.
Jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek követői fogyaszthatnak: legyen szó diétáról, veganizmusról vagy vegetarianizmusról. A tápanyagtartalma miatt igen értékes álgabonát újra felfedezi a konyhaművészet, alkalmazása új távlatokat nyit meg.
Az azukibabot számos egészségügyi előnnyel hozzák összefüggésbe, a szív egészségétől és a fogyástól kezdve a jobb emésztésen át a cukorbetegség alacsonyabb kockázatáig. Ráadásul könnyen beilleszthetők a legkülönfélébb ételekbe.
A hüvelyes csicseriborsó magas fehérjetartalmú és kiválóan helyettesíti a húst számos vegetáriánus és vegán ételben.
A búzaliszt gluténmentes alternatívája, egészséges, tápláló, tele van tápanyagokkal és kiváló helyettesítője a finomított búzalisztnek.
Értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető.