ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Méregtelenítsen hatékonyabban a huminsav segítségével!

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Nottevit Collagen Night Burner 2.0 narancs ízű italpor

Nottevit Collagen Night Burner 2.0 narancs ízű italpor

Kiszerelés: 3x10 tasak

Testsúlykontroll forradalom: Lépj a következő szintre! A közönségkedvenc kollagén ital, a Nottevit Collagen Night Burner továbbfejlesztett változata 2 új zsírégető, étvágyat és testsúlyt csökkentő összetevővel a még hatékonyabb éjszakai alakformálásért.

A termék már nem rendelhető!

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

Testsúlykontroll forradalom: Lépj a következő szintre!

ÉJSZAKAI ZSÍRÉGETÉS ÉS KOLLAGÉN-FELTÖLTÉS HALADÓKNAK!

A közönségkedvenc kollagén ital, a Nottevit Collagen Night Burner továbbfejlesztett változata 2 új zsírégető, étvágyat és testsúlyt csökkentő összetevővel a még hatékonyabb éjszakai alakformálásért.

Nottevit Collagen Night Burner 2.0 italpor egy hatékony éjszakai kollagén komplex, amely segít a bőr és a haj egészségének megőrzésében, valamint az izomtömeg növelésében és a testzsír csökkentésében. A termék innovatív összetétele, amely magában foglalja a kollagén, a zöld tea és a garcinia cambogia kivonatát, elősegíti a test természetes zsírégető folyamatait, miközben alvás közben javítja a test regenerációs folyamatait.

  • Erős, 2 az 1-ben hatás koffeinmentes zöld tea kivonattal és tengeri kollagénnel az éjszakai zsírégetésért és kollagén-feltöltésért
  • Különlegesen tiszta, japán zöld tea kivonata fokozza az éjszakai zsírégetést anélkül, hogy álmatlanságot okozna (koffeinmentes)
  • Tengeri kollagénje klinikailag bizonyítottan, akár 16,5%-kal csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt
  • Morosil™ édes narancs kivonata klinikai kutatások szerint 12 hét használatot követően csökkentheti a testtömeget, a testtömeg indexet, valamint a derék- és csípőkörfogatot
  • Neopuntia™ fügekaktusz kivonata segíti a vércukorszint szabályozását, csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, támogatja a zsírok anyagcseréjét, mindezeken keresztül pedig a testtömeg szabályozását
  • Szent bazsalikom (tulsi) kivonata hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • Magas tisztaságú, mellékízmentes kollagént tartalmaz
  • Természetes narancs ízű

Felszedtél néhány kilót és csökkent a bőröd rugalmassága?

Ezzel nem vagy egyedül. Az idő előrehaladtával a természetes kollagéntermelődés csökken, és a zsír egyre inkább felhalmozódik a problémás területeken. Ez akár már a 20-as éveinkben is elkezdődhet, amelynek eredményeképpen:

  • csökkenhet a bőr rugalmassága és az öregedés jelei láthatóvá válnak (ráncok, lógó bőr),
  • fénytelen lehet a haj és fakó, élettelen a bőr,
  • növekedhet a testsúlyunk
  • nehezebb a felszedett kilóktól megszabadulni és
  • csökkenhet az önbizalom.

Próbáld ki a Nottevit Collagen Night Burner 2.0 új éjszakai kollagén komplexét!

  • Vedd fel a harcot a zsírral és a ráncokkal, és szerezd vissza önbizalmad!
  • Pörgesd fel tested zsírégető és bőrfeszesítő gépezetét ezzel a különleges 2 az 1-ben megoldással!
  • Éjszakai testsúlykontroll és kollagén-feltöltés egyetlen termékben.

A Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex segíti:

A zsírégetést

Testsúlykontroll és zsírégetés az éjszakai pihenés alatt – az EGCG-ben gazdag, koffeinmentes Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez és a testsúly csökkentéséhez.

A bőr megújulását

Töltsd fel tested kollagén készleteit, és segítsd a természetes kollagéntermelődést is! A Naticol® tengeri kollagén bizonyítottan** csökkenti a ráncokat akár 16.5%-kal, és hozzájárul, hogy bőrünk fiatalosabbnak tűnjön. A C-vitamin tartalma hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának fenntartásához.

Az étvágy csökkentését

A Neopuntia™ növényi rostokban gazdag fügekaktusz kivonata segítheti a vércukorszinted szabályozását, csökkentheti az étvágyadat és a kalóriabeviteledet, támogatja a zsírok anyagcseréjét, mindezeken keresztül pedig a testsúlyod szabályozását.

A derék és a csípő formálását

A szícíliai Morosil® édes narancs kivonat klinikai kutatások szerint 12 hét használatot követően csökkentheti a testtömeget, a testtömeg indexet, valamint a derék- és csípőkörfogatot.

Nappal mindent megteszel az alakodért és a szép bőrödért. És mi a helyzet az éjszakákkal? A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex támogatja a zsírégetést és segít feltölteni tested kollagén raktárait, AMÍG ALSZOL! A csúcsminőségű természetes összetevők az éjszakai pihenés ideje alatt dolgoznak érted, a szép bőrödért és az egészséges testsúlykontrollért!

A különleges és ritka narancs kivonat alakformáló ereje.

A Morosil® a Szicíliában termesztett ‘Moro’ édes narancs gyümölcsének standardizált (garantált hatóanyagtartalmú) kivonata. Ezt a variánst Szicília szigetén csak egy korlátozott területen termesztik az Etna vulkán déli oldalának lábánál. A gyümölcs érése során megjelenő magas antocianin tartalom olyan éghajlati viszonyoknak köszönhető, amelyek kevés más termőhelyen adottak és egyben elősegítik a magas hatóanyagtartalom kialakulását. Az antocianinok mellett a Morosil® standardizált hidroxi-fahéjsav, flavon glikozid és C-vitamin tartalommal is rendelkezik. Ennek a különleges kivonatnak a derék- és csípőtájéki alakformálásra és testsúlycsökkentésre tett hatását 2015-ben és 2022-ben is klinikai vizsgálatokkal támasztották alá.

A fügekaktusz, ami kiszúr a zsírokkal!

A Neopuntia™ fügekaktusz növényi rostokban gazdag kivonatát gyártó cég több, mint 20 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a kaktuszok beszerzésében és feldolgozásában. Ez a fajta fügekaktusz a mediterrán térségben elterjedt, ahol a helyi lakosság az íze és tápanyagtartalma miatt előszeretettel fogyasztja a növény levelét és gyümölcsét. A Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén italunkba Franciaországban előállított, Tunéziában termesztett kaktusz kivonat kerül. A fügekaktusz széleskörűen felhasználható, többek között segíti a vércukorszint szabályozását, csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, támogatja a zsírok anyagcseréjét. A Neopuntia™ fügekaktusz kivonat klinikilag igazoltan képes megkötni a zsírokat. A folyamat során a gyomorban a kaktuszkivonat rosttartalma a zsírokhoz kötődik, melynek révén csökkenti a zsírok felszívódását. Egy 2007-ben publikálásra került kutatás szerint a Neopuntia™ egészséges étrend melletti fogyasztása növeli a HDL “jó” koleszterin mennyiségét is a vérben5.

A zöld tea zsírégető tulajdonságai élénkítő hatás nélkül!

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex egy szabadalmaztatott zöld tea kivonatot, a Sunphenon® 90D-t tartalmazza, amely hozzájárul az éjszakai zsírégetéshez és a testsúly csökkentéséhez, mialatt alszol. Fokozza a termogenezist, ami a hőtermelés érdekében történő zsírégetés, ennek hatására testünk pihenés közben is használ fel kalóriát.

A termékben használt kivonat koffeinmentes, ez azt jelenti, hogy az éjszakai pihenésünket nem bolygatja, mégis támogatja a zsírégetést. Az előállítása során kizárólag tiszta vizet használnak, vegyszert egyáltalán nem, így biztos lehetsz benne, hogy nem csak hatékony, hanem a használata teljesen biztonságos is.

Szabadalmaztatott kollagén klinikailag bizonyított eredményekkel.

25 éves korunk után a testünk minden évben átlagosan 1%-kal kevesebb kollagént termel. Ettől a bőr egyre vékonyodik és egyre kevésbé rugalmas, ami egy idő után a ráncok és a lógó bőr kialakulásához vezet.

Csúcsminőségű tengeri kollagén, természetes narancs ízzel.

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex I. típusú kollagént tartalmaz, mely a bőrünk kollagéntartalmának 80%-át alkotja. Rendszeres használat esetén segít feltölteni a test kollagénraktárait, így felveszi a harcot a csökkenő termelődés hatásai ellen. De nem akármilyen I. típusú kollagént használunk!

Szabadalmaztatott, hidrolizált tengeri kollagént, a Naticol®-t használjuk, amely a piacon elérhető legtöbb kollagénnél többet kínál, hiszen:

  • Prémium minőségű I. típusú tengeri kollagént tartalmaz, amelyet fenntartható módon nyernek ki és a beszerzési lánc visszakövethető.
  • Peptid formájában (hidrolizált) kerül a termékbe a hatékony felszívódás érdekében.
  • Klinikai kutatásokkal támogatott, amelyek kimutatták bőrfeszesítő és anti-aging hatását.
  • Kimagasló tisztaságú.
  • Nincs kellemetlen halas utóíze – a Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex természetes narancs ízű ital formájában kapható.
  • Szigorú minőségellenőrzésen megy át, ahol mind a fiziko-kémiai, mind a bakteriológiai tulajdonságokat vizsgálják.

A világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó, alvást segítő márkacsalád!

Minden Nottevit termék egyedi.

Fejlesztésükön olyan szakemberek dolgoztak éveken át, akik elkötelezettek a tudományosan igazolt hatékonyságú természetes összetevők alkalmazása mellett. Hitvallásuk, hogy soha nem szabad kompromisszumot kötni a minőség terén.

Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner összetevők 1 tasakban (napi adag):

  • Naticol® (I-es típusú tengeri kollagén peptid) – 2500 mg
  • NeopuntiaTM fügekaktusz (Opuntia ficus-indica) levélpor – 2000 mg
  • Morosil® édes narancs [Citrus sinensis (L.) Osbeck] gyümölcskivonat - 400 mg
  • Sunphenon® 90D zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat – 260 mg
  • Szent bazsalikom (Ocimum sanctum) levélkivonat – 200 mg
  • C-vitamin – 40 mg
  • B6-vitamin – 2,8 mg

Egyéb összetevők: tömegnövelőszer (Fibregum™ BG [gumiarábikum 90% élelmi rosttal]), természetes narancs aroma, narancs gyümölcslé koncentrátum por, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz).

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Amire még szüksége lehet

Akciós termék WTN Alvásbarát krém

A WTN Alvásbarát krém természetes, növényi kivonatai és ásványianyag-tartalma hozzájárulhatnak az alvásciklus szabályozásához, könnyíthetik az elalvást, javíthatják az alvásminőséget, illetve segíthetik a nyugodt, pihentető éjszakai alvást.

Kosárba teszem

Akciós termék Netamin Ginkgo Biloba SZUPER 300mg tabletta

A ginkgo biloba értágító, keringésjavító hatású. Flavonoidjai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

Kosárba teszem

Akciós termék Natur-L Álombogyó Komplex kapszula

Álombogyó, Golgotavirág, Pecsétviaszgomba, Kínai kúszómagnólia, Rózsagyökér, Kamilla - a 6 összetevő mindegyike stresszoldó és nyugtató hatással bír, így együttes erővel segítenek a mély alvás élményéhez.

Kosárba teszem

Akciós termék Netamin L-triptofán 500mg kapszula

Állítsd helyre a belső egyensúlyt L-triptofánnal! A triptofán segítheti a normál alvást, az egészséges hangulat fenntartását, a szorongásos és hangulati zavarok enyhítését.

Kosárba teszem

Akciós termék   Neospan forte - a nyugodt és pihentető alvásért

A Neospan forte kapszula macskagyökér-, citromfű-, golgotavirág-, komló-, kamillavirág-, és keserű narancs kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő készítmény, mely hatóanyagaival hozzájárul a nyugodt, pihentető alváshoz.

Kosárba teszem

Akciós termék Swanson Citromfű kapszula

A citromfű (Melissa officinalis) a menta család egy tagja. Már a középkor óta alkalmazták a feszültség csökkentésére valamint alvási problémák enyhítésére.

Kosárba teszem

Akciós termék Nottevit Skinny Sleep kapszula

ÚJ összetétel! Még több éjszakai testsúlykontroll! A továbbfejlesztett összetétel L-karnitin helyett indiai csalán kivonatot tartalmaz.

Kosárba teszem

Akciós termék Myrobalan Milam.10 - pihentető alvás kapszula

A Milam.10 olyan gyógynövény szinergista - egymást erősítő - komplexitása, amelyek hatóanyagai hozzájárulnak a kiegyensúlyozott idegműködés megteremtéséhez, a békés tudatállapot megtapasztalásához és a pihentető, nyugodt alváshoz.

Kosárba teszem

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.

Tovább olvasom »

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes. 

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában. 

Tovább olvasom »

Immuntámogató szirup gyerekeknek
Iratkozzon fel hírlevelünkre!