ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy ellátogatott a ProVitamin.hu online áruházába. Információs oldalunkkal részletes segítséget szeretnénk nyújtani Önnek a vásárláshoz, tájékoztatni kívánjuk a szállítási és fizetési lehetőségekről, üzletszabályzatunkról, és az távollevők közötti elektronikus úton kötött szerződés részleteiről. Amennyiben információs oldalainkon nem talált minden kérdésére kielégítő választ, keresse Ügyfélszolgálatunkat és rövid időn belül teljes körűen tájékoztatjuk Önt.

  

Szállítási határidők

A "Készleten, szállítható" jelzésű termékek rendelését 1-2 munkanapon belül átadjuk a GLS vagy a FoxPost részére, ill. személyes átvehetőek. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük. A várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk Önt. Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk.

  

E-számlát állítunk ki

A rendelési adatok megadása során kérjük, ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mert erre a címre kerül kiküldésre a rendelés visszaigazolása, kiszállítás esetén a GLS futárszolgálat is a megadott e-mail címre küldi az értesítést, és a rendelésről e-számlát állítunk ki, amely szintén erre az e-mail címre kerül kiküldésre. Amennyiben a csomag átvételéig nem érkezik meg Önhöz az elektronikus számla értesítő levele, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkat és újraküldjük az e-számlát.

  

Átvételi és szállítási lehetőségek

1. Átvétel FoxPost Csomagautomatában

  • 15.000 Ft értékű megrendelés esetén átvétel FoxPost Csomagautomatában: ingyenes!
  • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén átvétel FoxPost Csomagautomatában: 690,- Ft

2. Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

  • 15.000 Ft értékű megrendelés esetén a házhozszállítás GLS futárszolgálattal: ingyenes!
  • 15.000 Ft alatti megrendelés esetén a házhozszállítás: 1.490,- Ft

3. Átvétel GLS Csomagautomatában vagy CsomagPonton

  • 15.000 Ft értékű megrendelés esetén a GLS Csomagautomata és CsomagPont: ingyenes!
  • 15.000Ft alatti megrendelés esetén a GLS Csomagautomata és CsomagPont: 690,- Ft

4. Személyes átvétel Üzletünkben - Bp. XIX.- ingyenes!

77 m2-es új üzletünkben vitaminok, natúrkozmetikumok és bioélelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat:


Biobolt és Vitamin szaküzlet

  

Üzletünk és 500 m2-es logisztikai központunk az Alpha-Zoo / Alpha-Vet főépületében található:


1194 Budapest Hofherr Albert u. 42. 1194 Budapest Hofherr Albert u. 42.

  

Fizetési módok

1. Fizetés az áru átvételekor:

A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton vagy a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. A GLS futárnál átvételkor bankkártyával is fizethet, ehhez kérjük válassza az utánvétes fizetést.

2. Fizetés banki átutalással:

A rendelés során lehetősége van banki átutalás fizetési módot választani. Banki utalás esetén a rendelés átvétele, ill a kiszállítás inditása a rendelés összegének az OTP Bank 11717009-20195933 számú bankszámlára történő megérkezése után lehetséges.

3. Fizetés online bankkártyával:

Az OTP Simple által biztosított biztonságos online bankkártyás fizetési megoldást nyújtjuk vásárlóinak, amelyet a rendelés folyamatának a végén tud kezdeményezni. A GLS Csomagpontokon helyben történő bankkártyás fizetésre nincs minden esetben lehetőség, ezért kérjük, vegye igénybe online bankkártyás fizetési szolgáltatásunkat! Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt SSL titkosítás védi.


Simple Vásárlói tájékoztató

  

Információk a GLS szolgáltatásokról - GLS.pdf

GLS futárszolgálat

Tájékoztatás GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén:

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Azonnal árukészlet hiányában 3-5 munkanapon belül teljesítjük a rendeléseket. A várható szállítási időpontról, ill. a fentiektől eltérő szállítási határidőről e-mailben, vagy telefonon értesítjük.

A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag a ProVitamin-hoz visszaszállításra kerül. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig tárolja, ennek lejárta után a csomagokat - külön jelzés nélkül - visszaszállítja a ProVitamin-hoz. Átvétel megtagadása, vagy a ProVitamin korrekciós eljárás során adott utasítása alapján a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak.

A csomag ellenértékét a futárnak kell kifizetni kézbesítéskor, kivéve, ha korábban átutalással, vagy online fizetéssel ez már megtörtént. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegyék át, és haladéktalanul értesítsék Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.

Tájékoztatás GLS CsomagPontban történő átvétel esetén:

A GLS SMS-ben tájékoztatja Önt arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a csomag átvételére nem kerül sor, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt küld a GLS Önnek. Az átvételnél be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.

  

Elállás joga

  • A megrendelés átvételéről számítva Önnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük ezen nyilatkozatát írásban, e-mailben vagy postai úton juttassa el ügyfélszolgálatunknak, amelyet visszaigazolunk Önnek.
  • A vásárlástól való elállás bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajuttassa ügyfélszolgálatunk címére.
  • A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli, ezt átvállalni nem áll lehetőségünkben.
  • A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.

  

Az elállási jog alóli kivétel

A 45/2014. Kormány rendelet 29. § alapján az elállási jog nem gyakorolható romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, ill. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Tekintettel arra, hogy termékeink többsége egészségügyi és higiéniai kategóriába tartozik, ezért felbontott csomagolású terméket nem áll lehetőségükben visszavenni.

  

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

A 45/2014. Kormány rendelet 15. § alapján a webáruház üzemeltetője köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon "fizetési kötelezettséggel járó megrendelés" vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a szerződés semmis. A semmisségre csak a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni.

  

Figyelmeztetés!

A www.provitamin.hu egy internetes áruház, a weboldalon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Webáruházunk nem foglalkozik gyógyítással, ezért amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrendkiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Dr. Steinberger
Iratkozzon fel hírlevelünkre!