Visszatérő vásárlóinknak, a kedvező áraink mellett eddig is igyekeztünk további kedvezményekkel megköszönni vásárlásaikat. 

20.000 Ft rendelési érték fölött, törzsvásárlóinknak 5% kedvezményt biztosítunk!

20.000 Ft feletti rendelés esetén, 20.000 forintonként 1000 Ft értékű utalvány adunk ajándékba:

  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű utalvány, amely így   5% kedvezmény!
  • 40.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű utalvány, amely így   5% kedvezmény!
  • 60.000 Ft értékű rendeléshez 3.000 Ft értékű utalvány, amely így   5% kedvezmény!
  • És így továb...

 

Vásárlási utalvány

 

Az ajándék vásárlási utalványok a következő rendelés alkalmával teljes értékben felhasználhatóak. Önnek nem kell mást tennie, mint az utalványon lévő azonosítót a kosárban a megfelelő helyre beírni, és a megrendelése már a kedvezménnyel csökkentett érték alapján készül el.

Új vásárlása alkalmával, a kupon kedvezményével csökkentett megrendelési érték alapján újabb utalványokat biztosítunk Önnek, mint visszatérő törzsvásárlónknak. Vagyis a kupon kedvezményre jogosít és nem pénzhelyettesítő eszköz.

 

Ügyeljen a szállítási költségre!

A kupon beváltásakor kérjük, ügyeljen arra, hogy a kupon beváltása esetén a rendelés összege a 20.000 Ft-os értékhatár alá csökkenhet, így ekkor rendszerünk szállítási költséget számít fel. Ennek elkerülésére növelje a rendelésének összegét annyira, hogy a kupon beváltása után is 20.000 Ft fölött legyen a rendelés végösszege.

 

Amennyiben rendelése tartalmaz szállítási költséget is, akkor a szállítási költség összege nem számít bele a törzsvásárlói kedvezmény alapjába, vagyis a szállítási költség nélküli rendelési érték alapján számolódik a törzsvásárlói kedvezmény.

 

A vásárlási utalványok készpénzre nem válthatóak, elvesztésük esetén nem pótolhatóak, érvényességi idejük 1 év. Az ajándék vásárlási utalványt Ön átadhatja családtagjának, barátjának, ismerősének, vagy akár tovább is ajándékozhatja!

Ugyanazon a napon leadott rendelések összevonásra kerülnek, így egy adott napon kapott kupon, ugyanazon a napon nem válható be.

 

A vásárlási utalványok az alábbi webáruházakban válthatóak be:

 

Utolsó módosítás: 2020. március 3.