Leginkább tavasszal érezzük szükségét, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, megszabaduljunk felesleges kilóinktól, s a bennünk felhalmozódott méreganyagoktól.
Az ananász A, B és C-vitamint, folsavat (vörös-és fehérvérsejtek képződéséért), káliumot, cukrot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz.
Hatékonyan és természetesen segítheti az emésztést. Régi családi recept szerint készült, gondosan válogatott, jóízű aszaltszilva-kivonatból.
Rendkívüli zamata mellett sok A-,B-,E-, és K-vitamint tartalmaz. Mind az alma, mind a mangó leve gazdag antioxidánsokban és ásványi anyagokban.
Szervezetünk immunrendszerének támogatásához elengedhetetlenül fontos, hogy nap mint nap elegendő mennyiségű, természetes forrásból származó antioxidánsokat fogyasszunk.
Rudolf Breuss híres osztrák természetgyógyász receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100 %-os zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából, és retekből.
A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz.
Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez.
A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik.
Az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően bebizonyosodott, hogy a fekete áfonya hatóanyagai megőrzik, illetve javítják az erek rugalmasságát, tágulási képességét, ezáltal csökkenthetik az érelmeszesedést, a keringési betegségeket.
Kitűnő C-vitamin forrás! Íze zamatos, frissítő hatású. A C-vitaminon kívül még számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.
100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma természetes forrásból származó antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert.
100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.
Magas gyümölcstartalmú, különlegesen jó ízű, minden tekintetben nemes nektár-kompozíció, amely a legzamatosabb meggyfélékből készült.
Gondosan válogatott alapanyagokból készült bio gyümölcslé, kamilla, citromfű és golgotavirág gyógytea hozzáadásával.
A növény fontos biológiai hatóanyaga a bétakarotin (más karotinokat is tartalmaz), amelynek egyébként a színét is köszönheti. Karotintartalma, amely jelentős antioxidáns fajtánként változó, 6-15 mg / 100 g között mozog.
Biológiai termesztésű kalóriaszegény fehérkáposztából készül, így fogyasztása szénhidrátszegény étrendnél is megengedett. Kedvezően hat a bélflórára, kíméletesen elősegítheti az emésztést.
Ajánlott lékúrához, méregtelenítéshez, immunrendszer erősítésére, anyagcsere javítására.
Biológiailag termesztett zöldségfélék ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat.
Hatóanyagaik hozzájárulhatnak az erek rugalmasságának, tágulati képességének megőrzéséhez, antioxidáns tulajdonságuk miatt védenek az oxidatív stressz sejtkárosító, a szervezet öregedését okozó hatásától, támogatva ezzel többek között az immunrendszer működését.
A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképesség eléréséhez, de kiemelkedően jó energiaforrás terhesség, szoptatás, erős fizikai leterheltség, komoly stressz vagy betegség esetén is.
A gyömbér gazdag forrása az A-, C-, E- és B-komplex vitaminoknak, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz.
A Dr.Steinberger Immun Plus természetes összetevőkön alapuló étrendkiegészítő. Vitamin- és ásványianyag összetételének köszönhetően segít fedezni a szervezet cink, C- és D3-vitamin szükségletét.
Zöldségek újra gondolva! A frissen betakarított zöldségeket cinkkel és C-vitaminnal dúsítják.