Pácolt hátszín, szarvasmarha, tejszínes szósz, uborka pácolás, gombák, zöldségek, barbecue ízesítésére. Mini dobozos kiszerelésben.
Barbecue páckrém sertés vagy csirke húshoz, dobozos kiszerelésben.
Paradicsom, zöldség- és húsleves, tészta szószok, hal, darált hús, zöldségsaláta, pizza, bab, fűszervaj, vadhús, gombák, sült csirke, tojásételek ízesítésére. Mini dobozos kiszerelésben.
Az aromás ízű és illatú gyógynövény elsősorban az olasz ételek készítésében ad segítséget, tésztától a pizzán keresztül a levesekig és salátákig.
Kiválasztottunk Önnek egy valóban csípős változatot a chili paprikák azon fajtáiól, amelyek a Scovill skála szerint kb. 180 ezer egységnyi csípősségűek.
Felhasználható kenyértészta dagasztásához, húsok sütéséhez, halászlevek, saláták és mártások
készítéséhez, valamint almás és sárgabarackos pitékhez.
Ezt az illatos és erősen aromás fűszert különösen a forró italok, sütemények és desszertek elkészítéséhez ajánljuk.
Ennek a talán a legszélesebb körben elterjedt fűszernek a legnagyobb nagyszerűségét a sajátos fűszeres íz és egyedi aromája adja.
Az őrölt bors előkészített termékként használatos, elsősorban különféle nagy mennyiségű húsok, hideg és meleg szószok, levesek gyors ízesítésére.
A durvára tört fokhagyma granulátum felhasználható a friss fokhagyma teljes értékű helyettesítőjeként.
A finomra őrölt fokhagyma por felhasználható a friss fokhagyma teljes értékű helyettesítőjeként.
A paprika meleg konyhában való felhasználásának lehetősége számtalan, de nagyon jól
alkalmazható a hideg konyhában is.
Nagy segítség a gyümölcssaláták, kompótok, rizs, valamint a különféle húsételek ízesítésénél.
A kakukkfű jellegzetes íze és aromája az oregánóval és a bazsalikommal együtt vadhúsok, levesek,
paradicsomszószok, tésztafélék és pizzák ízesítésére alkalmas.
Alkalmas ünnepi vagy karácsonyi sütemények készítésére, illetve kiváló tea, kávé, üdítő- és alkoholtartalmú italok ízesítésére.
Érezze a koriander magvak kellemes édeskés ízét a hal grillezése vagy sütése közben, illetve saját péksüteménye készítésekor.
A köménymag nélkülözhetetlen a burgonya, kenyértészta vagy sűrű zöldséglevesek elkészítésénél.
Noha a kurkumának sok jótékony egészségügyi hatása ismert, elsősorban sárga színe - természetes festék - miatt népszerű.
Felhasználhatók hal- vagy bárányhús sütéshez, eredeti italok készítéséhez, valamint felhasználásával egyszerűen készíthetünk levendula cukrot is.
Jellegzetes fűszer burgonya, ízletes őszi és téli levesek, májgombócok, gulyás, darált húsok vagy hüvelyesek elkészítéséhez.
Az oregánó az olasz tésztafélék, pizzák, paradicsommártások és levesek fűszere. A mexikói konyhában a bab vagy a kukorica ízesítésére is használják.
Húslevek, levesek, mártások, töltelékek, krémek, pörköltek, saláták készítéséhez ajánljuk, de igazán csak az Ön fantáziája szabhat határt a felhasználási lehetőségeknek.
A halaknak, salátáknak, krémeknek és a baromfi húsnak összetéveszthetetlen aromát és ízt kölcsönöz.
Elsősorban darált húsokhoz, zöldséges ételekhez és fehér krémes mártásokhoz használatos.