A Barco kókuszolaj 100%-ban kókuszból készült, nem hidrogénezett, tartósítószert nem tartalmaz. Stabil szerkezetű, az oxidációnak jól ellenáll, 198 Celsius fokig nem oxidálódik.
Étkezési célú felhasználása mellett számos területen alkalmazható. Molekuláris szerkezetének köszönhetően könnyen felszívódik a bőrbe és annak mélyebb rétegeibe.
100%-ban finomított, nem hidrogénezett kókuszolajból készült zsiradék.
A kókuszolaj - kókuszzsír semleges íze és illata miatt bármilyen étel elkészíthető vele. Többször süthet benne, hevítésekor nem keletkeznek káros anyagok, tárolás során nehezen avasodik.
A kókuszolaj - kókuszzsír semleges íze és illata miatt bármilyen étel elkészíthető vele. Többször süthet benne, hevítésekor nem keletkeznek káros anyagok, tárolás során nehezen avasodik.
A Nature Cookta VCO kókuszolaj az emberi szervezet számára rendkívül fontos vitaminokat tartalmaz. Rendkívül gazdag magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban, valamint E-vitaminban.