A bio kesutejszín fogyasztható: cukorbeteg, paleolit, low-carb, gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus diétában egyaránt.
A szerves tejmentes kókusztejszín kiváló helyettesítője egyes tej- és szójakrémeknek.
A mandulatejszín főzéshez is kiváló, de tea és kávé ízesítéséhez is ajánlott.
A cukormentes mandulatejszín főzéshez is kiváló, de tea és kávé ízesítéséhez is ajánlott.
A The Bridge Bio kókuszkrém növényi tejszín mindenki számára kiváló megoldást jelent, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó natúr ízű, rizs alapú ital, növényi eredetű kalciummal, amely kiváló alternatívája az állati eredetű valamint szója alapú tejtermékeknek.
Organikus termesztésből származó rizs alapú növényi krém –“tejszín”, amely kiváló alternatívája az állati eredetű tejszínnek.
Organikus termesztésből származó zab alapú növényi krém –“tejszín”, amely kiváló alternatívája az állati eredetű tejszínnek.
100% növényi eredetű kókusztejpor, amelyből 60 gramm megfelel 1 nagy kókuszdióból nyerhető friss tejnek. Ajánljuk, turmixok, reggeli italok, koktélok, gabonakásák, sütemények és levesek felhasználásához.
100% növényi eredetű kókusztejpor, amelyből 60 gramm megfelel 1 nagy kókuszdióból nyerhető friss tejnek. Ajánljuk, turmixok, reggeli italok, koktélok, gabonakásák, sütemények és levesek felhasználásához.