A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, enyhén karamellás.
Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval. Főzhető, süthető. Sportolók gyors energianyerésre használják.
A kókuszvirág szirup glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél, és az agaveszirupénál is. Íze nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincs, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
A kókuszvirág cukor, valóban a kókusz virágjából készül. Vegán, gluténmentes, paleo és diétás étrendbe beilleszthető, alacsony a glikémiás indexe.
A kókuszvirág cukor, valóban a kókusz virágjából készül. Vegán, gluténmentes, paleo és diétás étrendbe beilleszthető, alacsony a glikémiás indexe.
Kókuszvirág édes nektárjából kristályosítással nyert különleges minőségű, jellegzetesen karamell ízű cukor, mely páratlan ízt kölcsönöz a süteményeknek, vagy a kávénak.
Kókuszvirág édes nektárjából kristályosítással nyert különleges minőségű, jellegzetesen karamell ízű cukor, mely páratlan ízt kölcsönöz a süteményeknek, vagy a kávénak.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben.
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt.
Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer. Paleo és vegán életmódba is beépíthető.
Javasolt paleo táplálkozás és cukorbetegség esetén is. Használható a hagyományos cukor alternatívájaként.