A kendermagliszt magas fehérje- és rost-, valamint alacsony szénhidráttartalma miatt bármely alacsony szénhidrátbevitelre épülő étrendbe beleilleszthető.
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges és fair trade termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő programba.
A Nature Cookta kókuszliszt a bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője. Nemcsak egy egészséges és fair trade termék, hanem számos jó tulajdonságának köszönhetően beilleszthető bármilyen diétába (például a paleolit étrendbe, Atkins-diétába) vagy akármelyik testsúlycsökkentő programba.
A lenmagliszt egy magas rost-, fehérje-, vitamin- és ásványianyag forrás. Fehérjetartalma miatt vegetáriánusoknak is ajánlott, alacsony szénhidrát- és zsírtartalma miatt pedig fogyókúrázók, paleozók, Atkins-diétát folytatók is beépíthetik az étrendjükbe.
A mandulaliszt E-vitaminban igen gazdag, erős antioxidáns, segíti a sejtfalak rugalmassá tételét, és a szabadgyökök káros hatásaitól is védi a szervezetet. A szívre és az érrendszerre is jó hatással van, mert nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is
A szezámmagnak fontos szerepe van az egészséges táplálkozásban. Magas a vas-, a cink- és a magnézium tartalma. Emellett rendkívül magas a kálcium tartalma, kitűnő forrása a B- és az E-vitaminoknak.
A paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követőinek éppen úgy hasznos alapanyaga a szőlőmag finom-őrlemény, mint a sportolóknak.
készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté.
Jellegzetes íze, színe és illata is különlegessé teszi, ráadásul nem okoz emésztési panaszokat allergiások esetében sem. Magas a fehérjetartalma, emiatt a vegetáriánusok és a vegánok körében is közkedvelt.
Az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe. A sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással bír.
Alapanyaga az I. osztályú ökológiai tönköly, melyet speciális egyedülállóan kíméletes technológia alapján hántolunk.
A durumbúza lisztje sárga festékanyagot (béta-karotin) is tartalmaz, ezért az ebből készült tészta tojás hozzáadása nélkül is sárga.
Az őrölt földimandulához képest a földimandulából kinyert lisztnek alacsonyabb a zsírtartalma, és ezért nyugodt lelkiismerettel fogyasztható számos ételben.
Liszt, keményítő, zselatin helyettesítésére kiválóan alkalmas. Szószokba, levesekbe, lekvárokba, pudingba, gyümölcszselékbe is tehetjük.
Viszonylag alacsony kalóriatartalma mellett rosttartalma fedezi a napi szükséglet közel 15%-át, rendkívül. Könnyen emészthető, glutén mentes, így lisztérzékenyek számára kitűnő alternatíva.
Viszonylag alacsony kalóriatartalma mellett rosttartalma fedezi a napi szükséglet közel 15%-át, rendkívül. Könnyen emészthető, glutén mentes, így lisztérzékenyek számára kitűnő alternatíva.
Összetevők: útifű maghéj. A liszt felhasználható sütemények, kenyerek, pékáruk készítéséhez.
Zabpehelyliszt natúr zabpehelyből.
Laktózmentes, nem génmanipulált. Vegán, natúr (nem Bio) termék.
Zabpehelyliszt natúr zabpehelyből. Laktózmentes, nem génmanipulált. Vegán, natúr (nem Bio) termék.
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
Igen magas a flavonoid tartalma, vagyis olyan növényi antioxidáns van benne, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától.
Vegán burger alappor keverék céklával és vörös lencsével. 15 perc alatt elkszíthető.
Organikus, Vegán burger alappor csak növényi összetevőkből. Egy kis víz hozzáadásával 15 perc alatt könnyen készíthet burger pogácsákat.