A Biovanne szépségvitamin azok számára készült, akik egészséges, fényes és dús hajat, bársonyos bőrt, és erős körmöket szeretnének. Hatóanyagai mélyről táplálják a haj, a bőr és a körmök regenerációjáért felelős sejteket, hogy segítsék azok egészséges növekedését és működését. A Biovanne szépségvitamin összetételét a magyar táplálkozási szokásoknak megfelelően fejlesztették ki.

 

Biovánne szépségvitaminok - haj, bőr, körömápolás

 

A bőrről

Bőrünk nap mint nap ki van téve a környezeti hatásoknak. Folyamatos megújulásra van szüksége ahhoz, hogy megőrizhesse rugalmasságát és bársonyos tapintását.

Komplex összetétel a bőr egészségéért

A Biovanne plus+ szépségvitamin hatóanyagai révén belülről támogatja a bőr megújulását. Az A-vitamin, a B2-vitamin, a biotin, a jód, a niacin, a cink hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A jód emellett hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

A benne található szőlőmag-kivonat, B2-vitamin, C-vitamin és E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A ligetszépe olaj mintegy 72%-a esszenciális linolsav, 9%-a pedig gamma-linolénsav, így ez a növény a biológiailag aktív F-vitamin leggazdagabb természetes forrásának tekinthető. A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak fontos fiziológiás szerepet játszanak a bőr normál állapotának fenntartásában, valamint a haj növekedésében is. Az élesztőnek magas a B-vitamin tartalma.

Ezek a hatóanyagok egymással összhangban, egymás hatását erősítve segítenek bőrünk egészségének és szépségének megtartásában. A Biovanne plus+ szépségvitamin komplex hatóanyagai segítik  a ragyogó, bársonyos bőr elérését, megőrzését!


A hajról
 
Az egészséges haj a megjelenésünk és magabiztosságunk meghatározó tényezője. Hajunk minőségét a szüleinktől örököljük, de a táplálkozás és a környezeti hatások jelentősen befolyásolják állapotát. Külleme, fénye, tapintása árulkodik egészségi állapotunkról is. A hajápolás fontos része, hogy gondoskodjunk a hajhagymák egészségéről. Ha a hajszálak nem jutnak hozzá a megfelelő tápanyagokhoz a hajgyökereken keresztül, a hajnövekedés során a hajszálak rugalmatlanná, a hajvégek pedig töredezetté válhatnak. Ahhoz, hogy megőrizzük hajunk szépségét és egészségét, folyamatosan táplálnunk kell ásványi anyagokkal és vitaminokkal. 


Biotin, cink és A-vitamin a haj és a fejbőr egészségéért

A Biovanne Plus+ szépségvitamint úgy állítottuk össze, hogy a gyönyörű bőr, az egészséges körmök és a haj számára nélkülözhetetlen tápanyagokat egyaránt tartalmazza. Ilyen tápanyagok például a biotin, a cink, valamint az A-vitamin is. A biotint, más néven H-vitamint a haj vitaminjának is tartják, hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához, egészségtől ragyogóvá varázsolja a hajat. A szervezet csak nagyon kis mennyiségben képes tárolni, ezért szükséges gondoskodnunk a rendszeres fogyasztásáról, pótlásáról.

Az A-vitamin hozzájárul a bőr, így a fejbőr normál állapotának megőrzéséhez. A cink azon kívül, hogy hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához, részt vesz az A- vitamin normál anyagcseréjében, és számos egyéb anyagcsere-folyamatban is. A Biovanne Plus+ szépségvitamin tartalmaz számos fontos hatóanyagot, amellyel a  haj megőrzi egészséges ragyogását, szépségét!


A körmökről

Az első benyomáshoz hozzátartozik a szép, ápolt kéz. A kedvező összhatást azonban könnyen leronthatják olyan részletek, mint a töredezett köröm. A szervezet általános állapota  tükröződik a körmökön is. A hajhoz és bőrhöz hasonlóan árulkodik viselője közérzetéről, egészségéről. A köröm akkor egészséges, ha erős, rugalmas, rózsaszín és folt nélküli. A különböző körömhibákból (pl. töredezett köröm, fehér folt vagy gödröcske) nemcsak betegségekre, hanem vitaminhiányra, fáradságra és helytelen táplálkozásra is következtetni lehet. A köröm növekedését és külső megjelenését is alapvetően a táplálkozás befolyásolja. Nem mindegy tehát, "belülről" hogyan ápoljuk – vagyis mit eszünk, mennyi vitaminhoz és ásványi anyaghoz jutunk hozzá.

Biovanne plus+ a szép és egészséges körmökért

A Biovanne plus+ szépségvitamin cinket tartalmaz, amely hozzájárul a köröm normál állapotának fenntartásához.  A Biovanne plus+ szépségvitamin hatóanyaga segít az esztétikus, egészséges körmök elérésében! - Forrás: Biovanne.hu

 

Kapcsolódó termékek: