A Kollagén javítja a haj, a bőr és a körmök minőségét, feszesíti a kötőszövetet, porcépítő, ízületi gyulladást csökkentő, ráncfeltöltő bőrtáplálék. A Gambe Slim főzetben a kollagén mellett nyiroktisztító, érfal erősítő és vérkeringést fokozó gyógynövények is megtalálhatóak, amelyek feszesítik, szálkásítják a lábak vonalát, enyhítve a visszeres és seprűvénás lábpanaszokat.

Kollagén készítmények most 30-50% árengedménnyel!

Kollagén Facelift és Gambe Slim

Az akciós árak csak május 31-ig érvényesek!

 

Hyaluron, Szilícium és Ligetpszépe - Haj, Bőr, Körömápolás

 

A Hialuronsav egy természetes belső hidratáló, vízzel tölti fel a szomjazó bőrt és kötőszövetet, viszkozitást ad a porcoknak segíti a sebek gyógyulását. A BIO SILICA kiválóan alkalmazható hajhullásra, hajnövesztésre, csontképződésre és körömtöredezés ellen. A ligetszépe lassíthatja az öregedés folyamatát, mérsékli a pajzsmirigy túlműködésből adódó túlfűtöttséget, csökkentheti a menstruációt megelőző kellemetlen tüneteket.

Hialuron, növényi szilícium és ligetszépe - most 30-50% kedvezménnyel!

Hyaluron, Növényi Szilícium, Ligetszépe

Az akciós árak csak május 31-ig érvényesek!

 

Aloe Vera koncentrátumok

 

Az Aloe Verát a történelem kezdete óta használják gyógyításra. Közismert, hogy az Aloe Vera rendszeres fogyasztása biztosítja a létfontosságú tápanyagokat, ezáltal erősíti az immunrendszert is. Most három különböző ízben érhető el akciós áron:

Most rendeljen 3590 Ft helyett csak 2590 Ft-ért!

Aloe Vera koncentrátumok

Az akciós árak csak május 31-ig érvényesek!

Aktuális hírlevelünk... 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön az elsők között legjobb ajánlatainkról!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: