Most még olcsóbban! - Gránátalma, Papaya, Cotifibra!

Néhány népszerű termék márciusban még kedvezőbb áron vásárolható meg!

A gránátalmának pozitív hatása van a szív és keringési rendellenességekkel, valamint a rák és a gyulladásos megbetegedésekkel szemben. Csökkentheti magas vérnyomást, az érfali lerakódásokat és gátolja a vérrögképződést.

 

Melagrana - Papaya - Cotifibra

 

Sanct Bernhard és Dr. Herz Omega3- akció

Az Omega 3-6-9 zsírsavak rendszeres fogyasztásával csökkenthető a káros koleszterinszint, a magas vérnyomás, biztosítható a megfelelő szív és agyműködés, megelőzhető az érelmeszesedés, és még számos betegség elkerülésében játszhatnak szerepet.

 

Sanct Bernhard és Dr. Herz Omega 3-6-9 akciók!

Omega 3-6-9 akció!

 

Márciusi Vitaking akciók!

Ismét rendelhető a Vitaking Multi Plusz multivitamin csomag, a D-2000, Gymnemax és a CLA Plus készítménnyel együtt március hónapban 20% kedvezménnyel!


20% kedvezmény Vitaking készítményekre!

Vitaking márciusi akciók!

 

Nyerjen egy wellness hétvégét!

A Vitaking nyereményjátékával nem csak ajándék Vitaking terméket nyerhet, hanem több értékes ajándékot is! A fődíj egy wellness hétvége 2 fő részére!

 

Vitaking nyereményjáték - Nyerjen egy wellness hétvégét!

 

Hogyan nyerheti meg az értékes ajándékokat?

  • Minden Vitaking termék vásárlása mellé küldünk Önnek egy kaparós sorsjegyet a csomagban. Ahány darab Vitaking terméket vásárol, annyi sorsjegyet kap.
  • Kaparja le a sorsjegyét és ha három azonos szimbólumot talál a letakart felület alatt, akkor Ön azonnal nyert egy Vitaking bioflavonoidos C-vitamint!
  • Kapcsolódó termékek:

    Kapcsolódó cikkek: