A GLS Hungary – a csomaglogisztikai cégek között elsőként – 2016. március 1-től Magyarországon bevezeti a bankkártyás fizetési lehetőséget. A belföldi utánvétes csomagokat így már nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával is kifizetheti.

 

Bankkártyás fizetés a GLS rendszerében

 

„A GLS figyelembe véve a piaci igényeket folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. Az online kereskedelem erősödésével egyre több magánszemély részére kézbesítünk csomagokat, ezért döntöttünk a bankkártyás fizetés bevezetése mellett” – nyilatkozta Farkas Gergely, Managing Director GLS Europe East. „A döntést széleskörű piackutatás előzte meg, amely igazolta az előzetes várakozásainkat, miszerint a jövő fizetési modellje egyre inkább a kártyás fizetés irányába fog elmozdulni” – folytatta Farkas Gergely.

A kiszállításkor a címzett maga döntheti el, hogy kíván-e élni a kártyás fizetés lehetőségével. A bankkártyás fizetés a GLS futároknál található POS terminálokon történik, melyről a címzett bizonylatot kap. A fizetésnél MasterCard, Maestro, Visa, American Express hitelkártyát vagy betéti kártyát fogad el a POS terminál.

„Örömünkre szolgál, hogy tovább bővíthetjük a széles szolgáltatási palettánkat és még egy lépést tehetünk a kényelmi kiszolgálás felé" – foglalta össze Farkas Gergely.

A rendelés során válassza az utánvétes fizetést, amelyet készpénz helyett bankkártyával tud kifizetni a futárnál.