Örömmel tesszük közhírré, hogy a ProVitamin.hu webáruház megkapta a "Megbízható Bolt" minősítést az Árukereső.hu rendszer által, amely a 2014. teljes év rendszeres vásárlói visszajelzései alapján kerül megítélésre.

 

Árukereső.hu

Tisztelt ProVitamin webáruház!

A hazai e-kereskedelem fejlődésének alapfeltétele a minőségi szolgáltatásnyújtás, amely ügyfélközpontú gondolkodást követel meg Önöktől, e-kereskedőktől. A vevői igények felismerése és kielégítése, a hosszú távú, bizalmon alapuló vevői kapcsolatok kialakítása, egy versenyhelyzetben lévő vállalkozás számára rendkívüli fontossággal bír.

Megbízható Bolt programunk keretében több száz webáruház kap rendszeres visszajelzést vásárlóinak elégedettségéről. Ezen boltok között pedig vannak olyan folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújtó áruházak, akik a „Megbízható Bolt” minősítést a tavalyi év összes napján birtokolták.

Engedjék meg, hogy gratuláljunk, hiszen az Önök webáruháza is ezen kiemelkedő szolgáltatást nyújtó webshopok közé tartozik!

ProVitamin.hu - Megbízható bolt - Arukereső.hu

 

Korábbi elismeréseink

Megbízható webáruház

"A ProVitamin.hu Magyarország egyik legnagyobb és legmodernebb vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel és kozmetikumokkal foglalkozó weboldala. Ezt elismervén, rengeteg díjat és minősítést szereztek be az évek folyamán, és ez nem véletlen! Megbízható céges háttér, profi vevőszolgálat, rengeteg termék. Ügyfélszolgálat : Nagyon kedves hölggyel sikerült beszélnünk, direkt egy olyan termékről érdeklődtünk amely nem volt raktáron. Készséges volt és nagyon kedves, utánanézett nekünk, elmondta, hogy mennyi idő múlva kaphatjuk kézhez a terméket, illetve ajánlott helyette másikat, ami van raktáron. Csillagos ötös! Magyarország egyik legigényesebb áruháza, rengeteg termékkel és kategóriával. Látványos dizájn elemekkel, mégis átlátható letisztult. Kiemelhető hírek szekció, illetve a tudástár. Folyamatosan frissített akciók, hírek, termékek, óriási raktárkészlet."

Megbízható Webáruház

eFestival 2009 - eKereskedelem - 1. ProVitamin.hu 

Magyar Tartalomipari Szövetség ezévben 9. alkalommal rendezte meg a hazai online és a multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt.

Az eFestival az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. A versenyen részt vehet bárki, aki az online gazdaságba újonnan lép be valamilyen internetes megoldással, multimédiás alkotással. A verseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak 

Ezen a multimédiás versenyen eKereskedelem kategóriában a ProVitamin webáruház a megtisztelő első helyezés érte el.

eFestival 2009

eFestival 2009 - eKereskedelem - 1. ProVitamin.hu

Felhasználóbarát honlap

Újdonság, hogy idén a MATISZ kidolgozta a Felhasználóbarát Honlap minősítési rendszerét is, amely szerint az összes versenymű előzsűrizése megtörtént. A Felhasználóbarát Honlap minősítés 2 évig érvényes, ezt követően viseléséhez újraminősítés szükséges.  

A legjobb webáruház díja mellett a ProVitamin webáruház megkapta a "Felhasználóbarát honlap" elismerést is.

Felhasználóbarát honlap
Felhasználóbarát honlap - ProVitamin.hu

 


Kapcsolódó cikkek: