Hidegen sajtolt étolaj, mely a csontritkulás egyik ősi ellenszerét, természetes kalciumot tartalmaz.
A Máriatövis (Sylibum marianum) évszázadok óta a különböző májbetegségek panaszosainak nyújt igen hatékony segítséget.
A máriatövis mag olaja, préseléssel előállított 100%-os magolaj, ami méregtelenítés egyik hatékony eszköze.
A bio süt?olaj egy tiszta napraforgóolaj, melyet a High Oleic napraforgófajtából nyerünk.
100-os hidegen sajtolt napraforgóolaj.
Alkalmas saláták, hideg ételek, készítéséhez, főzéshez. Sütéshez nem ajánlott!
Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális arányának biztosítása szempontjából nagy jelentőségű a BIOGOLD Omega 3Mix étolaj.
A repceolaj legnagyobb előnye abban rejlik, hogy fel lehet használni a mindennapi főzésben. A repceolaj használata a mindennapos főzésben védelmet nyújthat a kialakulásával szemben.
A lenmagolaj 50-52%-át teszi ki az omega-3 zsírsav. Ezt az esszenciális zsírsavat az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie.
Hidegen sajtolt étolaj, mely a csontritkulás egyik ősi ellenszerét, természetes kalciumot tartalmaz.
Frissítő, élénkítő hatású 100% Arabica instant kávé. Gyümölcsös íze egyedülállóan üdít és frissít, antioxidáns, szabadgyök lekötő, hangulatjavító hatású.
Agaragar zselésítésre! A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.
Az amarant körülbelül 8000 éves gabonahelyettesítő, lenyűgöző tápanyagprofillal.
BIO puffasztott amarant. Gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, keverhetjük sütőipari termékekbe, levesekbe, salátákba, stb.
Jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek követői fogyaszthatnak: legyen szó diétáról, veganizmusról vagy vegetarianizmusról. A tápanyagtartalma miatt igen értékes álgabonát újra felfedezi a konyhaművészet, alkalmazása új távlatokat nyit meg.
Az azukibabot számos egészségügyi előnnyel hozzák összefüggésbe, a szív egészségétől és a fogyástól kezdve a jobb emésztésen át a cukorbetegség alacsonyabb kockázatáig. Ráadásul könnyen beilleszthetők a legkülönfélébb ételekbe.
Hosszan eltartható, közkedvelt és természetes íz, amivel számtalan ételünket finomabbá tehetjük.
A hüvelyes csicseriborsó magas fehérjetartalmú és kiválóan helyettesíti a húst számos vegetáriánus és vegán ételben.
A búzaliszt gluténmentes alternatívája, egészséges, tápláló, tele van tápanyagokkal és kiváló helyettesítője a finomított búzalisztnek.
Leggyakrabban ételízesítéshez, főzéshez és körítéshez használt fűszer, amelynek fogyasztása sok egészségügyi előnnyel is jár.
Az olajat sok gyógyászati előnye miatt több, mint 2000 éve használják a hagyományos orvoslásban, külsőleg alkalmazzák bőrre és hajra is.
A tüzes ízek szerelmeseinek! Vízzel leforrázva teaként vagy sós ételekhez használható, az extra ízekért.
Értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető.
A Fűszerek királynője, a világ egyik legrégebbi fűszere! Kardamom édes és sós ételekhez, hogy citrusos-édes ízt és virágos aromát biztosítson.
Édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják.
A hántolt kendermag nélkülözhetetlen tápanyagok forrása. Magas a fehérje- és rosttartalma.