Jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek követői fogyaszthatnak: legyen szó diétáról, veganizmusról vagy vegetarianizmusról. A tápanyagtartalma miatt igen értékes álgabonát újra felfedezi a konyhaművészet, alkalmazása új távlatokat nyit meg.
Hosszan eltartható, közkedvelt és természetes íz, amivel számtalan ételünket finomabbá tehetjük.
A búzaliszt gluténmentes alternatívája, egészséges, tápláló, tele van tápanyagokkal és kiváló helyettesítője a finomított búzalisztnek.
Leggyakrabban ételízesítéshez, főzéshez és körítéshez használt fűszer, amelynek fogyasztása sok egészségügyi előnnyel is jár.
Az olajat sok gyógyászati előnye miatt több, mint 2000 éve használják a hagyományos orvoslásban, külsőleg alkalmazzák bőrre és hajra is.
A tüzes ízek szerelmeseinek! Vízzel leforrázva teaként vagy sós ételekhez használható, az extra ízekért.
A Fűszerek királynője, a világ egyik legrégebbi fűszere! Kardamom édes és sós ételekhez, hogy citrusos-édes ízt és virágos aromát biztosítson.
A kókuszlist magas rost- és fehérjetartalmú, glutémentes alapanyag. A hagyományos liszt teljes egészében kiváltható vele.
A kókuszlist magas rost- és fehérjetartalmú, glutémentes alapanyag. A hagyományos liszt teljes egészében kiváltható vele.
A lucuma energizáló vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás. A csokoládékészítés elengedheteten alapanyaga.
A lucuma energizáló vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás. A csokoládékészítés elengedheteten alapanyaga.
Íze és fűszeres aromája révén tökéletes kiegészítője a sütés-főzésnek. Étvágyjavító, gyomorerősítő hatású, serkenti az emésztést. Jótékonyan hathat a szív- és érrendszerre, a vércukorszintre.
Gyógyászati célokra is alkalmas keleti fűszer. Csökkentheti az émelygést; Mérsékelheti az étvágytalanságot; Enyhítheti a mozgásszervi betegségek tüneteit és a fájdalmat.
A perui kakaóvaj tallér egészséges, tápláló, különlegesen tiszta és jóízű. Gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.
A perui kakaóvaj tallér egészséges, tápláló, különlegesen tiszta és jóízű. Gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.
A lencse a tápanyagdús étrend kiváló kiegészítője. Tápláló és kalóriaszegény!
Ez a gabonából készült őrlemény a legelterjedtebb alapanyaga a pék- és cukrászsütemények, sütemények, pizzák, panírok készítésének, levesek és főzelékek sűrítésének.
Főként foszfort, vasat, magnéziumot tartalmaz. Szervezeted számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, B1, valamint B2 vitaminok, esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne.
A Bio kókuszreszelékkel nem csak kedvenc édességeidet gazdagíthatod, hanem különleges főételeket is készíthetsz.
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabonamag három összetevője közül mindet hasznosítjuk: a gabona magját, a külső korparészét és csíráját. Ezáltal a bennük található rostanyag, E- és B-vitaminok, vas, magnézium, szelén és cink is hasznosulni tud.
A durum búza vagy más néven kemény szemű búza a búzafajok közül a legellenállóbb. A hagyományos búzánál több rostot, vitamint és ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz, illetve fehérje tartalma is jóval magasabb.
A tönkölybúza sokrétű felhasználhatósága mellett igen egészséges is. A többi búzafajtához képest kiemelkedő a fehérje- és a sikértartalma.
Speciális szerkezetű, a finom lisztnél nagyobb szemcseméretű liszt, mely kimondottan a rétesek alapanyaga. Jól nyújtható, csomósodásra nem hajlamos.
A gyömbér nagyon népszerű fűszernövény, amelyet íze és számos gyógyhatása miatt egyaránt kedvelnek.