Most vásároljon Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítőt, mert 3+1 akciónk keretében a negyedik vitamint ajándékba adjuk!

Ehhez nem kell mást tennie, mint keresse fel a Vision 3+1 csomagajánlatinkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot, amely végösszege már tartalmazza az ajándék vitamin kedvezményét.

 

A 3+1 akcióban az alábbi Vision termékek rendelhetőek:

 

Így Önnek a 6.800 Ft/db helyett csak 5.100 Ft-ba kerül egy Vision vitamin!

 

 

Vision termékek

Minden 4. vitamin ajándék!

 

A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítők - magas technológiával feldolgozott természetes növényi kivonatok. Összetételükben, optimális mennyiségben, vitaminok és ásványi anyagok valamint növényi hatóanyagok találhatóak. Ezek az összetevők közismert gyógynövények biológiailag aktív hatóanyagait tartalmazzák. 

A termékek minden összetevője kizárólag csak természetes, növényi eredetű, ami értékessé és aktívvá teszi azokat. Az összetétel pontosan, tudományosan kerül összeállításra - az emberi táplálkozás harmonikus, optimális kiegészítéséhez az egyéni igényektől függően.

 

Vision

Nem a betegségeket gyógyítják hanem rákényszerítik a szervezetet a normális működésre, ami az egészség megőrzését, a betegségek megelőzését szolgálja. Hatékonyan segíthetik viszont a betegségek lekűzdését. Kizárólag természetes anyagból készülnek, méregtelenítenek, tisztítják, megvédik a sejteket a bomlástól, a rádioaktív anyagokat természetes úton távolítják el a szervezetből.

Táplálják a sejteket a bennük levő gyógynövények és hatóanyagok: ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, amelyek a szervezet más-más pontjára hatnak. Ezek a termékek mikroadagolásban készülnek, egyik komponens súlyaránya sem haladhatja meg azt a mennyiséget, ami 24 órára a szervezetnek elegendő. 

Világszínvonalú, exkluzív termékek, mivel nem tartalmaznak sem szintetikus anyagot, sem tartósító szert. Kizárólag természetes anyagokból állítják elő, a legmagasabb tisztasági fokon, 97 %-os hatékonysággal.

 

A Vision 3+1 akció rendelési értéke nem számít bele a törzsvásárlói kedvezmény alapjába.

A rendelés visszaigazolásától függetlenül, a számlázás során csak 3 db Vision termék kerül kiszámlázásra!