A Natur Tanya Solar napozó vitamin kapszula egy világszabadalommal védett napozóvitamin, amiben természetes forrásból származó karotinoid színanyagok, illetve 100%-ban szerves ásványi anyagok és vitaminok találhatóak, aminek köszönhetően elősegíti a szoláriumozás, a napozás miatti vagy a nap nélküli bőrpigmentációt.

A készítmény fogyasztása ajánlott azok számára, akik napozás nélkül szeretnék bőrüket sötétebb és egészségesebb pigmentációhoz juttatni, vagy tartós barna bőrszínt szeretnének elérni szoláriumozás és napozás mellett. A Solar napozó vitamin 13 komplex összetevőt tartalmaz, amelyek növelik a bőr és a szemek védelmét a káros UV-sugarakkal szemben, ezáltal csökkenthetik a leégés kockázatát.

Miért ajánlott a Natur Tanya Solar napozó vitamin fogyasztása?

  • Napozás nélkül is segíthet javítani a bőr színén és tónusán
  • Képes lehet javítani a bőr egészségén, textúráján és tónusán
  • Támogatja a mélyebb és tartósabb barna bőrszín elérését
  • Védelmet biztosít a bőr és a szemek számára az UV-sugaraktól
  • Csökkentheti a leégés kockázatát, enyhítheti a napallergiás tüneteket

Hogyan és miért barnul a bőrünk?

A normál bőrszínünk napozás hatására történő változása egy teljesen természetes védelmi reakció, mivel a szervezet ezzel védekezik az UV-sugarak és a leégés ellen. Bőrünk rendkívül összetett szerv, szerkezete számtalan fajta sejtből áll, köztük a melanocitákat, melyek termelik a melanint, ami egy olyan pigment, ami gondoskodik a napozás utáni csodaszép barna bőrszínről. A Solar napozó vitamin jelentősen képes fokozni a melanin termelést.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy rendkívül fontos a bőr és a szemek védelme az UV-sugaraktól, mivel ezek a káros sugarak igazoltan okozhatnak olyan kellemetlen hatásokat, mint a látás romlása, a leégés és a bőr korai öregedése. A Solar napozó vitamin tartalmaz olyan antioxidáns karotinoidokat és szerves ásványi anyagokat, amelyek képesek szűrni a káros ultraibolya sugarakat, illetve gátolni a leégést.

Barnulás biztonságosan akár napozás nélkül is a Natur Tanya Solar napozó vitaminnal

A termékben lévő összetevők komoly szerepet játszhatnak a bőr barnulásában, a bőr tónusának javításában, illetve kiemelkedő védelmet nyújthatnak a bőrnek és a szemeknek a nap káros UV-sugaraival szemben. A Solar napozó vitamin napozás nélkül is képes barnítani a bőrt, csökkentheti a leégés kockázatát, és különösen ajánlott napallergiásoknak, valamint azok számára is, akiknek kerülniük kell a napot. Ha pedig napozás, szoláriumozás mellett fogyasztjuk, akkor hozzájárul a mélyebb barna bőrszín eléréséhez, illetve tartósabbá teszi a bőr barnaságát.

A készítményben található hatóanyagok 2 fajta módon is hozzájárulnak a barnuláshoz. A természetben is együtt jelen lévő karotinoid festékanyagok felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, majd pigmentálják azt. Emellett a C- és E-vitamin, a szerves cink és réz, valamint a fermentált tirozin szerepet játszanak a szervezet melanin termelő képességének növelésében.

A Solar napozó vitamin termékfejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a készítmény a karotinoidokat természetes és ne szintetikus forrásból tartalmazza. A paradicsom legfontosabb színező összetevője a likopin, éppen ezért került a termékbe a paradicsom héjából extraktált likopin. A lutein elsősorban ehető gyümölcsök és növények extrakciójával állítható elő. A készítmény a nagyvirágú bársonyvirág 2 fajta kivonatát tartalmazza, standardizált 20% lutein és 10% zeaxanthin tartalommal.

A Solar napozó vitamin 13-féle természetes hatóanyagot tartalmaz, amelyek között találhatóak természetes barnító összetevők, valamint bőrvédő és bőrszépítő hatóanyagok is. A béta-karotinból származó A-vitamin, a lipokinban gazdag paradicsom por, a bársonyvirágból kivont természetes lutein és zeaxantin, a szerves kötésű réz és a fermentált L-tirozin aminosav mélyebbé, tartósabb és gyorsabbá teszik a bőr barnulását, továbbá önbarnító képességük által jelentős segítséget nyújthatnak azok számára is, akiknek kerülniük kell a napot világos, érzékeny bőrük vagy orvosi utasítás miatt.

A Solar napozó vitaminban lévő 70%-os EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonat elképesztően erős antioxidáns, sejtvédő és melanóma ellenes hatással bír. Szintén a szemek és a bőr védelme érdekében került a készítménybe az antioxidáns C-vitamin és E-vitamin, a biotin, valamint a szerves kötésű cink, szelén és mangán is.

A készítmény kizárólag 100%-ban szerves ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. Az ásványi anyagokat főként aminosav kelát formában tartalmazza. A szerves cink-biszglicinát, szignifikánsan bizonyítottan hatékonyabban növeli a cink biohasznosulását, más szerves cink formákkal (pl.: cink-glükonát) összehasonlítva.

A termékben a maximálisan megengedhető mennyiségű aktív réz hatóanyagtartalom (5 mg) található, ami ugyancsak biszglicinát formából származik, ahogyan a mangán is, amit a regisztrált védjegyű L-szelenometioninból (Selenium SeLECT®) származó szerves szelén egészít ki, amely igazoltan jobban hasznosul, mint a szervetlen szelén formák (pl.: nátrium-szelenit, nátrium-szelenát). A formula az antioxidáns hatású vitaminok (E-vitamin, gyomorkímélő C-vitamin) mellett tartalmaz A-vitamint is, ami 100%-ban béta-karotinból származik.

Szerezzen csodaszép, tartós barna bőrszínt, védje bőrét és szemeit a nap káros sugaraitól a Natur Tanya Solar napozó vitamin segítségével!

Kapcsolódó termékek: