A Trisensive® egy igazán innovatív, párját ritkító, prémium minőségű, kitűnő biohasznosulással rendelkező vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és koncentrált növényi kivonatokat tartalmazó havi program, ami a női ciklus 3 fontos szakaszához igazodva tartalmazza a – kimondottan az adott periódusra összeállított - hatóanyag-kombinációt. A termékben lévő, különböző összetételű kapszulákat az előírt napokon bevéve, segíthetjük az egyes szakaszokban jelentkező fizikai és érzelmi tünetek csökkentését, valamint az immunrendszer, a hormonális aktivitás, az energia és a szépség támogatását.

Az már régóta köztudott, hogy a nők és a férfiak táplálkozási igényei különbözőek, mivel egészen más a két nem anyagcseréje. Azonban ennél még tovább érdemes menni, hiszen a fogamzóképes korú nőknek vannak olyan időszakai a menstruációs ciklusuk közben, amikor egyes tápanyagokból többre, vagy akár több energiára van szükségük. A nők tápanyag- és energiaigénye tehát specifikus is.

A nők havi ciklusának különböző szakaszai eltérő hatásokat fejtenek ki a testben, eltérően hatnak az energiaszintre, a fizikai, mentális és érzelmi állapotra. Ennek megfelelően más-más tápanyagoknak lesz fontos szerepe például a premenstruációs szakaszban, mint azokon a napokon, amikor már megkezdődik a vérzés vagy mikor a „ragyogás” fázisa tart.

Trisensive Női Ciklushoz Igazodó Multivitamin kapszula

A készítmény merőben új megközelítést alkalmaz a női multivitaminok terén, ugyanis egyedülálló módon figyelembe veszi a hormonális ingadozások miatti tüneteket és a menstruációs ciklus egyes szakaszainak eltérő tápanyagigényét egy havi program keretében. Ez az egyetlen olyan nőknek készült multivitamin, ami alkalmazkodik a menstruációs ciklushoz, ezáltal biztosítani tudja, hogy a női szervezet megkaphassa a megfelelő hatóanyagokat az egyes szakaszokban.

A Trisensive az egyetlen olyan multivitamin, ami igazodik a menstruációs ciklushoz, így gondoskodik arról, hogy az egyes szakaszokban a megfelelő hatóanyagokkal láthassa el a szervezetét. Tehát a Trisensive biztosítani tudja, hogy a nők a lehető legjobb formájukban legyenek az egész hónap folyamán, s így a maximumot legyenek képesek kihozni valamennyi szakaszból.

Mi található a Trisensive programban?

A Trisensive a női ciklus 3 fő periódusához alkalmazkodva tartalmazza a – speciálisan az adott fázisra összeállított – hatóanyag-kombinációt.

Ez a 3 szakasz:

  • menstruációs időszak (1-5. nap)
  • „Best days”, azaz a „felhőtlen napok” (6-20. nap)
  • premenstruációs időszak. (21-28. nap)

Kiváló biohasznosulású vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és koncentrált növényi kivonatokat tartalmazó formulájának köszönhetően természetesen működik együtt a női szervezettel a teljes ciklus alatt. A termék összetételét szakemberek fejlesztették ki, biológiailag aktív és tudományosan alátámasztott hatóanyagokkal a minél jobb felszívódás érdekében. Különösen nagy figyelmet fordítottak az antioxidáns vegyületekre és a speciális növényi kivonatokra, melyeket kizárólag a ciklus meghatározott napjain kell szedni.

A hagyományos multivitamin készítmények minden nap ugyanolyan mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítanak a szervezet számára. Viszont a hölgyeknek a ciklus egyes szakaszaiban többre lehet szüksége egyes hatóanyagokból, vagy pont ellenkezőleg, nincs is szükségük rá.

Azt is érdemes megjegyezni egyébként, hogy számos növényi kivonatot nem is javasolt folyamatosan, megszakítás nélkül szedni. A Trisensive bizonyos hatóanyagokat, valamint bizonyos összetevőket megnövelt mennyiségben kizárólag abban a kapszulában tartalmazza, amit az adott periódusra terveztek. Éppen ez az oka annak, hogy a Trisensive® nem kúraszerűen, hanem folyamatosan, szünet nélkül biztonságosan szedhető.

A Trisensive-t 28 napos ciklusra fejlesztették ki, de a készítők jól tudják, hogy a női ciklus hossza sok nőnél ettől eltérő lehet. Ezért a termék +2db ’MULTIVITAMIN’ és +2db ’BALANCE’ kapszulát tartalmaz arra az esetre, amennyiben nem kezdődne el a következő menstruáció a 29. napon. 30 napnál tovább tartó ciklusok esetén javasolt várni a következő menstruáció kezdetéig egy újabb doboz Trisensive szedésének megkezdésével.

Melyek a Trisensive program legfontosabb hatóanyagai?

MULTIVITAMIN kapszula (1-28. nap)

A Multivitamin kapszulában a 20 kiváló biohasznosulású vitamin és szerves ásványi anyag kombinációján felül található még bambusz kivonatból származó szilícium, lutein, likopin, béta-karotin és egy különleges, Phyto-C™ nevű, antioxidáns összetevő. Ez a komplex kapszula az egész ciklus során biztosítja a megfelelő alapot, amit a FLOW, GLOW és BALANCE kapszulák egészítenek ki a megfelelő szakaszokban.

A Trisensive abszolút egyedülálló nem csupán a hatékony mennyiségek és a felhasznált összetevők kombinációja, hanem a felhasznált alapanyagok minősége miatt is. A multivitamin kapszulában olyan innovatív hatóanyagok találhatóak, mint a magas felszívódású Ester C® C-vitamin, a növényi eredetű, mikrokapszulázott D3- és K2-vitamin, a P5P, ami a B6-vitamin aktív és jóval hatékonyabb formája, illetve az újgenerációs Quatrefolic® folát.

A Phyto-C™ nevű összetevő 11-féle szuperélelmiszer egyedülálló kombinációját tartalmazza, egy olyan gyümölcs és zöldség komplex, ami rendkívül erős és széles spektrumú antioxidáns védelmet képes biztosítani, ezáltal hozzájárul az egészséges immunválaszhoz is. Valamennyi összetevő klinikailag igazoltan óvja a sejteket az oxidatív károsodástól, illetve elősegíti azok hatékony működését. A formula tartalmaz természetes C-vitamint és polifenolokat is.

A normál immunválaszt támogató Phyto C™ összetevőn felül található a készítményben A-, B6-, B12-, C- és D3-vitamin, szerves vas, szelén, cink, réz és folát, amelyek szintén szerepet játszanak az immunrendszer megfelelő működésében. Optimális arányban található benne B2-, B3-, B6- és B12-vitamin, amik a C-vitaminnal együtt hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

A Multivitamin kapszula a béta-karotin mellett emelt dózisban tartalmaz biotint, szilíciumot és szerves cinket is, melyek jelentősen támogatják a haj, a bőr és a köröm egészséges és ragyogó kinézetét. A magas felszívódású Ester C® C-vitamin részt vesz a megfelelő kollagénképződésben. A B3-vitamin ugyancsak támogatja a normál bőrkép, míg a réz a kötőszövetek normál állapotának fenntartását.

FLOW kapszula (1-5. nap)

A Flow kapszula 21 aktív összetevőt tartalmaz, kifejezetten a menstruációs időszakra állították össze a speciális hatóanyag-kombinációt a megfelelő koncentrált növényi kivonatokkal, szerves magnéziummal és krómmal. Bizonyos vitaminokból és ásványi anyagokból megemelt dózist tartalmaz azért, hogy hatékonyan tudja támogatni a női szervezetet a vérzéses napokon.

A kapszula tartalmaz vasat, hogy kiegészítse a Multivitamin kapszulában lévő alapmennyiséget a ciklus első 5 napján. Ráadásul újgenerációs szerves vasat tartalmaz, ami meggátolja, hogy a vas kölcsönhatásba lépjen más tápanyagokkal. Ennek köszönhetően magas biológiai hasznosulási értékkel bír, valamint a belek is jobban tolerálják, nem okoz kellemetlen emésztőrendszeri panaszokat. A Flow kapszula emellett segítséget nyújt a görcsök és a fájdalom, a puffadás, a feszültség ellen, illetve szerepet játszhat a normál vércukorszint fenntartásában.

GLOW kapszula (6-20. nap)

A Glow kapszula 15 aktív összetevőt tartalmaz, egy olyan speciális hatóanyag-kombinációt, ami kifejezetten a „ragyogás” időszakára a megfelelő koncentrált növényi kivonatokat, aminosavakat, szerves magnéziumot, asztaxantint, mio-inozitolt és Q10 koenzimet tartalmazza. A myo-inozitol egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy jelentősen hozzájárulhat a normál hormonegyensúly fenntartásához.

A Glow kapszula kiemelkedő antioxidáns védelmet képes biztosítani a teljes szervezet számára, mivel antioxidáns hatású, koncentrált növényi kivonatok speciális kombinációját tartalmazza. A benne található szőlőmag kivonat értékes flavonoid vegyületeket (OPC) tartalmaz. Az OPC az egyik leghatékonyabb antioxidáns anyag, kiemelkedő védelmet nyújt a szabadgyökök, s ezáltal az öregedés ellen. A Glow kapszula gazdag EGCG-ben is, mivel tartalmazza a magas polifenol tartalmú (98%), koffeinmentes, japán Sunphenon® zöld tea kivonatát is.

BALANCE kapszula (21-28. nap)

A Balance kapszula 17 aktív összetevőt tartalmaz, egy olyan speciális hatóanyag-kombinációt, amit kifejezetten a premenstruációs időszakra terveztek, a megfelelő koncentrált növényi kivonatokkal, szerves magnéziummal és krómmal. Bizonyos, a multivitamin kapszulában alapmennyiségben is megtalálható vitaminokból és ásványi anyagokból pedig extra dózis található benne, ezáltal támogatva a szervezetet a menstruációt megelőző napokon, amikor a legtöbb hölgynél igen kellemetlen tüneteket okoz a PMS.

A Balance kapszulában a lelki egyensúlyt támogató, koncentrált növényi kivonatok speciális kombinációja található meg. Ilyen hatóanyag többek között az L-teanin, a magas minőségű, kézzel szedett Safr’Inside™ perzsa sáfrány, a citromfű, a magnézium és a KSM-66® nevű, különleges ashwagandha kivonat.  A Balance kapszula segíthet fellépni a puffadás, a vízvisszatartás, a falási rohamok ellen, a benne található ligetszépe olaj pedig hatékonyan képes enyhíteni a premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteit.

Támogassa szervezetét egész hónapban a ciklusnak megfelelő, prémium minőségű hatóanyagokkal a Trisensive Női Ciklushoz Igazodó Multivitamin kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: