A GymBeam por állagú készítményei rendkívül gazdaságos kiszerelésben kaphatóak, ráadásul kiváló felszívódással vannak megáldva. A GymBeam MSM ízesítetlen por természetes gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően jelentősen hozzájárulhat az ízületek, a porcok, az izmok egészségének fenntartásához, az ízületi és izomfájdalmak csökkentéséhez. A GymBeam Magnézium citrát por szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, a normál pszichológiai funkció fenntartásában, a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, illetve a normál izomműködésben. A GymBeam L-Glutamin 1 adagja 5 g L-glutamint tartalmaz, ami egy olyan nem esszenciális aminosav, mely az izomszövetben termelődik, és szintje csökken a nehéz edzés során.

GymBeam MSM ízesítetlen por

Az MSM egy olyan teljesen természetes kénvegyület, ami kivételesen hatékony gyulladáscsökkentő hatással van felvértezve, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat az ízületek, a porcok és az izmok egészségének fenntartásához, illetve az ízületi és izomfájdalmak csillapításához. Az MSM (methylsulfonylmethane) egy organikus és biológiailag a leghatékonyabban felszívódó formája a kénnek, mely javítani tudja az immunrendszer működésének hatékonyságát, illetve segítséget nyújthat az egészséges testszövetek helyreállításához. Az MSM étrend-kiegészítő előnyei egyértelműek, ugyanis bioaktív kénnel látja el a szervezetet, ami az egyik legalapvetőbb gyógyító ásványi anyag, és rengeteg fajta kritikus testi funkcióhoz nélkülözhetetlen.

Mikor javasolt különösen az MSM fogyasztása?

 • krónikus ízületi fájdalmak (ízületi gyulladás, reumaszerű ízületi gyulladás, oszteoartritisz)
 • csontritkulás és törésre való hajlam
 • izomgörcsök
 • fáradtság
 • allergia és asztma
 • székrekedés, fekélyek, hányinger és emésztési zavarok
 • autoimmun rendelleneségek
 • hajhullás
 • bőrproblémák, köztük a ráncok, égési sérülések
 • sebek, vágásos sebek és horzsolások
 • gombás fertőzések

Az MSM képes megpuhítani a belső kötő- és porcszöveteket, amelyek ennek hatására rugalmasabbá és ellenállóbbá válnak. Ennek köszönhetően nagymértékben javíthatja az ízületek egészségét, rugalmasságát és mobilitását, valamint képes csökkenteni a gyulladásokat és a fájdalmakat. Az MSM rendszeres pótlása különösen ajánlott azok számára, akik arthritiszben, oszteoartritiszben (degeneratív ízületi megbetegedés) és más ízületi betegségben szenvednek, ugyanis szerepet játszik a kötőszövet kialakításában, illetve hozzájárulhat az ízületek, az inak és az ínszalagok állapotának javításához.

Továbbá az MSM nélkülözhetetlen a bőr rugalmasságához, a haj és a körmök erősségéhez, képes gyógyítani a sebeket, halványíthatja a hegeket, képes fellépni a pattanások ellen, valamint növelni tudja a sejtfalak átjárhatóságát, és lehetővé teszi a víz és a tápanyagok számára a sejtekbe való behatolást, így a káros anyagok eltávolítását. Emellett az MSM szerepet tölthet be az allergiás betegségek elleni küzdelemben is, mivel képes semlegesíteni a szervezetben lévő idegen fehérjéket.

GymBeam Magnézium citrát por

A magnézium-citrát a magnézium egy szerves kötésű formája, amiben a magnézium só formában van jelen, a citromsavhoz kötődve, így rendkívül gyorsan tud felszívódni a szervezetben. A magnézium-citrát részt vesz a fáradtság és a kifáradás csökkentésében, a fehérjék normál szintézisében, a metabolizmus megfelelő működésében, illetve az elektrolitok optimális egyensúlyában. Emellett hozzájárul a táplálékok energiává való átalakulásához és az endokrin rendszer normál működéséhez. A magnézium kulcsfontosságú szerepet játszik az izmok és az idegrendszer megfelelő működésében, a normál pszichológiai funkció fenntartásában. A magnézium normál szintjének megőrzése hozzájárulhat a szervezet megvédéséhez a depresszió és az ADHD jelei elől.

Sportolók és testépítők számára különösen fontos a magnézium rendszeres pótlása, ugyanis már csekély mértékű magnéziumhiány is jelentősen képes csökkenteni a sportteljesítményt. A magnézium kulcsfontosságú szerepet tölt be az izmok elernyedésében, enyhíteni tudja a görcsöket, illetve hozzájárulhat a sportsérülések (pl. izomhúzódás) gyógyulásának felgyorsításához. Továbbá a magnézium abszolút nélkülözhetetlen a zsírok energiává történő átalakításához.

GymBeam L-Glutamin ízesítetlen

Az L-glutamin építőanyag a fehérje termeléséhez az izmokban, azonban sajnos szervezetünk nem tudja jelentősebb mennyiségben előállítani, ezért javasolt kívülről pótolni. Ezt a terméket kíméletes fermentációval (erjesztéssel) készítették, vagyis a gyártása során nem használtak sem magas hőmérsékletet, sem pedig agresszív vegyi anyagokat. A készítmény 1 adagja 5 g L-glutaminnal látja el a szervezetet, ami által hatékonyan lehet pótolni az izmok növekedéséhez és megújulásához szükséges építőanyagot.

Az L-glutamin egy olyan nem esszenciális aminosav, ami az izmokban jelen lévő aminosavak 60%-át alkotja. Az L-glutamin az egyedüli olyan nem szénhidrát, ami képes feltölteni a glikogén-raktárakat. Az L-glutamin pótlása kulcsfontosságú az izomtömeg növeléséhez, valamint az izomtömeg megőrzéséhez alkalmazott diétában. A szervezet fokozott terhelése esetén csökken a glutaminszint, ezért javasolt folyamatosan pótolniuk az aktív életmódot folytatóknak és a sportolóknak.

Fedezze fel az összes gazdaságos kiszerelésű és kitűnő felszívódással rendelkező GymBeam por állagú készítményt!

Kapcsolódó termékek: