Néhány érv, ami miatt mi azt mondjuk, hogy az olajnak - az esszenciális zsírsavaknak - kulcsszerep jut az egészségmegőrzésben:

 

  • szív és érrendszer
  • vérnyomás és koleszterin
  • agyműködés és idegrendszer
  • koncentráció és memória
  • emésztés és kedélyállapot

 

Az esszenciális zsírsavak elengedhetetlenül szükségesek testünk sejtjeinek normális működéséhez, és nem tudjuk magunk előállítani, így étrend-kiegészítő vagy étel formájában vagyunk kénytelenek magunkhoz venni.

Tegyen Ön is most az egészségéért! A Sanct Bernhard omega 3-6-9 termékeket most akciós áron vásárolhatja meg akár egyesével, vagy akár csomagban is, ajándék C-vitaminnal!

 

Sanct Bernhard

 

A Sanct Bernhard egészségmegőrző "olajcsomag" tartalma:

 

Az esszenciális zsírsavak fitten és egészségesen tartanak!

 

Omega-3 halolaj - Az agy tápláléka és a szív barátja!

Omega-3A legújabb kutatások szerint az omega-3 zsírsavak jelentősen csökkentik a triglicerid szintet, a szívbetegségek kockázatát, elősegítik az artériák rugalmasságát, ami így csökkenti a vérnyomást. A DHA a kedélyállapotot is befolyásolja, mivel ez a központi idegrendszerben legnagyobb mennyiségben előforduló esszenciális zsírsav.  Az omega-3 esszenciális zsírsavak szükségesek az agyi funkciókhoz, a vérnyomás és az immunrendszer szabályozásához.

 

Ligetszépe olaj - "A király mindent gyógyító szere"

LigetszépeA ligetszépéből nyert olajnak mintegy 72%-a linolsav, 9%-a pedig gamma-linolénsav. Ezek a zsírsavak segítenek a hormonháztartás egyensúlyba tartásában, javítják az idegrendszer működését, elengedhetetlenek a sejtek szerkezetéhez, melyek javítják a bőr rugalmasságát. A ligetszépe olajban található GLA enyhíti a menstruációs görcsöket, és segít a menstruáció előtt jelentkező kellemetlen tünetek enyhítésében.

 

Lenmagolaj - A komplex esszenciális forrás!

LenmagolajA lenmagolaj az egyik legtisztább és a legtöbb esszenciális zsírsavat tartalmazó növényi olajok egyike. A lenmagolaj serkenti az agyműködést, megakadályozza koleszterin lerakódását, segíthet az ízületi gyulladásokon, a májjal kapcsolatos betegségekben, bőrbetegségeken, ekcémán, kedvezően befolyásolja a bőr életműködéseit. Az esszenciális zsírsavak nélkülözhetetlenek a jó egészségi állapotunkhoz, beleértve a megfelelő anyagcserét, energiatermelést, sejtfunkció szabályozást, valamint a sebek és sérülések gyógyulását.

 

C-vitamin - Az első számú antioxidáns és immunerősítő!

C-VitaminA C-vitamin antioxidáns hatású vitamin, mely segíti az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben, szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében, a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

Az elnyújtott felszívódású tabletta lassan szabadítja fel a C-vitamint, ezzel több órán keresztül biztosítja a szervezet folyamatos vitaminellátását.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: