A Helvex készítményei Magyarországon készülnek és a gyógyszerészi precizitást, gondoskodást tükrözik. Termékeik olyan komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítők, melyek vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, illetve más speciális tápanyagokkal és növényi kivonatokkal támogatják az egészséget és a szépséget is. A Helvex étrend-kiegészítő gyártó üzemében HACCP rendszert alkalmaznak, az európai élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően. Minden egyes üzemükből kereskedelmi forgalomba kerülő táplálékkiegészítőjük szerepel az OGYÉI étrend-kiegészítőket nyilvántartó adatbázisában.

A Helvex munkatársai folyamatosan képesek követni a készítményeken bekövetkező minőségi változásokat az akkreditált laboratóriumban végzett minőségi vizsgálatoknak köszönhetően, így több alkalommal is tudják ellenőrizni az alapanyag-beszállítóik által szállított alapanyagok minőségét. A Helvex készítményei között találhatóak speciálisan nőknek és férfiaknak készült termékek, immunrendszert erősítő, ízület- és porcerősítő, nyugtató és altató hatású, valamint magnézium és Omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítők is.

HX For Women - haj, bőr, köröm kapszula

Ez a készítmény egy kifejezetten hölgyeknek szánt szépségvitamin vitaminokkal, nyomelemekkel, koenzim Q10-zel, kollagénnel, hialuronsavval és növényi kivonatokkal. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy 400 mg kollagén peptidet és 100 mg hialuronsavat tartalmaz adagonként. A benne található cink, szelén és biotin elősegíti a haj megfelelő állapotának fenntartását. A niacin, a cink, a biotin, a riboflavin és az A-vitamin támogatja a bőr normál állapotának megőrzését. A szelén és a cink pedig hozzájárulnak a körmök egészségéhez és erősségéhez, míg a réz szerepet játszik a bőr és a haj normál pigmentációjában.

A kollagén a bőr mintegy 75%-át alkotja, szervezetünkben pedig biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a bőrt, a hajat, a körmöket, a porcokat, az ízületeket, illetve minden létfontosságú szervet. Azonban körülbelül 20 éves kortól kezdődően évente nagyjából 1%-kal csökken a szervezet kollagénszintje, ami látható és érezhető is. A kollagén jelentősen képes csökkenteni az öregedési folyamatokat, halványítja a hegeket és az elszíneződéseket, feltölti a ráncokat, csökkentheti az ízületi gyulladásokat, valamint javíthatja a porcok egészségét és a csontok rugalmasságát.

A hyaluronsav szintén behálózza a teljes testet, legnagyobb részben pedig a bőrben van jelen. Legfontosabb szerepét a porcok fő összetevőjeként tölti be, de a hyaluronsav biztosítja a szervek feszességét és rugalmasságát is. Egyedülálló tulajdonsága, hogy képes megkötni vízben akár a saját súlyának 1000-szeresét is, ezáltal fel tudja tölteni a bőrt és a kötőszöveteket, valamint olajozza az ízületeket is. A hyaluronsav szintje körülbelül 20 éves kortól egyre csökken a szervezetben, ezért ha szeretnénk megőrizni fiatalos külsőnket és könnyed mozgásunkat, akkor okvetlenül rendszeresen pótolnunk szükséges.

HX For Women – Babatervezés kapszula

Ez a komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő a leendő édesanyáknak készült, mivel tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és esszenciális Omega-3 zsírsavakat is. A készítmény fogyasztása már a babatervezés előtt ajánlott, majd a várandósság és a szoptatás alatt is fogyasztható a kismama és a magzat védelmében is. Összesen 22 fajta nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaz, többek között folsavat, szerves vasat, B1-, B2-, B6- és B12-vitamint, biotint, niacint, pantoténsavat, C-vitamint, D3-vitamint, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, szelént, mangánt, rezet, valamint Omega-3 zsírsavakat is.

HX For Men kapszula

A készítmény egy speciálisan férfi igények szerint összeállított, rendkívül komplex összetételű étrend-kiegészítő, mely egyszerre támogatja a férfiak vitalitását, teljesítményét és termékenységét. Találhatóak benne vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, koenzim Q10, aminosavak és növényi kivonatok, köztük a potencianövelő és vágyfokozó maca gyökér és indiai sáfrány is. A készítmény összetevői hozzájárulnak normál termékenység fenntartásához és az egészséges spermaképződéshez.

A HX For Men segítséget képes nyújtani a felnőtt férfiaknak abban, hogy megőrizhessék egészségüket és fokozhassák teljesítményüket a stresszes hétköznapok során is. A készítmény hozzájárul, hogy a fizikailag aktív életvitelt folytató férfiak is jobban viseljék a fokozott igénybevételt testileg és lelkileg. Továbbá lényeges szempont volt a készítmény fejlesztése során, hogy segítséget nyújtson a leendő édesapáknak is a termékenységük fokozásához. A HX For Men kapszula összetevői nagymértékben hozzájárulhatnak az egészséges spermaképződéshez és a normál termékenység fenntartásához. A benne található L-arginin bizonyítottan kedvező hatást képes kifejteni a spermiumok sebességére, számára, azok koncentrációjára és a teljes mozgékonyságukra.

A készítményben található erős antioxidáns hatóanyagok képesek fellépni az oxidatív stressz ellen, ami a meddőség egyik fő oka lehet. Ezek az antioxidánsok nem csak gátolhatják a spermiumok mozgékonyságában bekövetkező csökkenést, hanem képesek akár fokozni is a mozgékonyságukat. A maca az egyik leghatékonyabb természetes hormonális kiegyensúlyozó anyag, mely ráadásul kivételesen hatékonyan képes növelni a férfiak szexuális vágyát és potenciáját is. Ezért is az egyik fő hatóanyaga számtalan potencianövelő készítménynek. Bizonyos kutatások szerint pedig kedvező hatást gyakorolhat a spermaképződésre is. Az indiai sáfrányt afrodiziákumként is alkalmazzák a hagyományos gyógyászatban.

HX Immunity Béta-Glükán Komplex kapszula

A HX Immunity egy valóban komplex összetételű immunerősítő készítmény, mivel tartalmaz béta-glükánt, vitaminokat és nyomelemeket, illetve echinacea és ginzeng kivonatot is. A béta-glükán fogyasztásával kiemelkedő módon erősíthető a szervezet ellenálló képessége, ezáltal jelentős védelmet képes nyújtani a fertőzésekkel és a különféle környezeti ártalmakkal szemben. Az A-, C-, D-, B6- és B12-vitamin, a cink, a folát, a réz, a szelén és a vas ugyancsak nagymértékben járul hozzá az immunrendszer megfelelő működéséhez. Ezek az összetevők képesek növelni az immunrendszerben kulcsfontosságú fehérvérsejtek aktivitását, illetve harcba szállhatnak a különféle vírustörzsekkel az immunrendszer megerősítése által. A HX Immunity nem csak betegségmegelőző funkciót láthat el, mivel fogyasztásával csökkenthető a fertőzések súlyossága és lefolyásuk időtartama is.

Az echinacea egy rendkívül hatékony természetes immunerősítő gyógynövény, mely elképesztően sikeresen képes fokozni az immunsejtek aktivitását. Ennek köszönhetően nem csupán néhány fajta betegség ellen képes védelmet nyújtani, hanem széles körűen segíti a szervezetet abban, hogy meg tudjon előzni, vagy le tudjon küzdeni számtalan féle fertőzést. A bíbor kasvirágként is ismert echinacea képes javítani a természetes immunválaszt, ezáltal növeli a szervezet saját védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal és más kórokozókkal szemben. Számos kutatásban derült már fény arra, hogy az echinacea azokat az immunsejteket stimulálja, amelyek legfontosabb feladata a szervezetbe behatoló kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

HX Arthro – porc komplex kapszula

A készítmény egy hialuronsav és kollagén alapú étrend-kiegészítő vitaminokkal, nyomelemekkel, valamint növényi kivonatokkal. Tartalmazza a porcok és a kötőszövetek építőköveit, illetve jelen vannak benne a hagyományos, népi gyógyászat méltán nagyra becsült gyógynövényei is. A készítmény együttesen tartalmaz I-es és II-es típusú kollagén peptidet is, ami természetes módon is megtalálható az ízületekben. A hialuronsav a porcok egyik legfőbb alkotóeleme, ezért teljességgel nélkülözhetetlen azok egészségéhez és normál működéséhez. A HX Arthro tartalmaz még C-vitamint, E-vitamint, citrus bioflavonoidokat, mangánt, rezet, tömjénfa-kivonatot és kurkuma gyökér kivonatot, illetve fekete bors kivonatot is, amely megsokszorozza a többi hatóanyag felszívódását.

HX Relax + Sleep kapszula

A készítmény egy olyan komplex hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő, mely a benne található vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, növényi kivonatokkal és melatoninnal hozzájárul az elalváshoz szükséges idő csökkentéséhez és a nyugodt, pihentető alváshoz. Olyan természetes nyugtató és altató hatású összetevőket tartalmaz, mint az álombogyó, a citromfű, a komló, a macskagyökér kivonat és a golgotavirág kivonat. A benne lévő melatonin természetesen jelen van a szervezetünkben is, fogyasztásával pedig csökkenthető az elalváshoz szükséges idő, ha a lefekvéshez közeli időben veszik be. Ennek köszönhetően zökkenőmentesebbé válhat az az időszak, ameddig a készítményben található növényi hatóanyagok képesek kifejteni kedvező hatásaikat.

HX Magnézium + B6-vitamin kapszula

A készítményben a szerves magnézium mellett találhatóak vitaminok, réz, kálium és galagonya kivonat is, melyek együttesen nagymértékben képesek hozzájárulni a szív egészségéhez az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, illetve a normál vérnyomás fenntartásához. A magnézium rengeteg folyamatban játszik kulcsfontosságú szerepet a szervezetben, nélkülözhetetlen az idegingerületek átviteléhez, a normál ideg- és izomműködéshez, a szív egészséges működéséhez, így a vérnyomás megfelelő szinten való tartásához is. A HX Magnézium + B6-vitamin kapszulában lévő szerves magnézium igazoltan jobb biohasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen formájú magnéziumok.

HX Omega-3 + kapszula

A készítmény egy stabilizált halolaj komplex, amiben találhatóak esszenciális Omega-3 zsírsavak, B1-vitamin és E-vitamin is. Az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek számunkra, szervezetünk mégsem képes őket önmaga előállítni, ezért csak táplálkozás és étrend-kiegészítés útján pótolhatjuk őket. Az Omega-3 kiemelten támogatja a szívet, az agyat és a szemet, melyet már számtalan tudományos vizsgálat is egyértelműen alátámaszt. A B1-vitamin és az E-vitamin ugyancsak fontos szerepet játszanak a szív egészséges működésében. A HX Omega-3 + kapszula egyik nagy előnye, hogy kisebb méretének köszönhetően a nyelési nehézséggel küzdők is képesek fogyasztani, ellentétben a legtöbb nagyobb méretű halolaj kapszulával.

Válassza Ön is a Helvex kiváló minőségű, magyar készítményeit, és támogassa velük egészségét és szépségét!

Kapcsolódó termékek: