Keresd fel FaceBook oldalunkat és licitálj az aktuális árverésen, hogy Te mennyiért vásárolnád meg a felkínált terméket. Újabb és újabb kedvező lehetőségek várnak, mert a kikiáltási ár mindig 1 Ft.

 

Aktuális FaceBook Licit termék: 

Stevia csomag

Eredeti ár: 7.490,- Ft

 

FaceBook Licit kezdőár: 1,- Ft

 

Mi a teendőd?

Az első teendőd - ha még nem tetted volna meg -, akkor keresd fel FaceBook oldalunkat, és ha úgy érzed, gyarapítsd Te is a ProVitamin kedvelők (Lájkolók) táborát.

 

Hogyan licitálj?

A liciteket a termék FaceBook bejegyzésének "Hozzászólok" menüpontjában teheted meg, vagyis a "Szólj hozzá..." szöveg helyére  írd be a saját licitedet. Természetesen az előző licitnél magasabb összeget kell megadnod. :-)

 

Meddig tart egy licit?

Minden licit péntek este 20:00 órától következő hét péntek este 20:00 óráig tart. A licit lezárását mi is  a "Hozzászólok" menüpontban közöljük.

 

Hányszor licitálhatsz egy termékre?

A licit lezárásáig annyiszor licitálsz, amennyiszer kedved tartja.

 

Nyertél, de még sem kívánod átvenni?

Ha időközben úgy gondolod, hogy még sem tartasz igényt a termékre, akkor az előtted licitáló lesz a nyertes, és neki ajánljuk fel megvételre a terméket a kedvezményes licit áron. 

 

Hogyan veheted át a terméket?

Előzetes adategyeztetés után, bármikor személyes átveheted üzletünkben, vagy kérésedre házhoz is szállítjuk.

 

Amire kérünk!

Mivel ez leginkább egy játék (is), arra kérünk, hogy ne írj a hozzászóláshoz olyan dolgokat, számokat, liciteket, amivel megzavarhatod mások érdeklődését. Lehet, hogy neked ez nem nyeri el a tetszésedet, de ettől még hagyd, hogy mások jól szórakozhassanak. Köszönjük!

 

 

Várjuk a javaslatodat, véleményedet, szavazatodat, hogy mi legyen a következő licit termék!

 

Most Te döntesz!

FaceBook ProVitamin

Kellemes szórakozást kívánunk! 

Kapcsolódó cikkek: