Az összes Flavin7 termék a webáruházban
Kiszerelés: 5x100ml
5 Napos Bioflavonoid program. Kibővített összetétel, a legkorszerűbb nanotechnológia, új vonzó íz, kellemes a gyomor számára.
A termék jelenleg nem rendelhető!
5 Féle Napkristály ital egy dobozban - 5 x 100ml
5 Napos Bioflavonoid program. Kibővített összetétel, a legkorszerűbb nanotechnológia, új vonzó íz, kellemes a gyomor számára.
A Flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szebedgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A vörösszőlő segíti az érrendszer optimális működését, javítja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a bőrt a szabadgyökök romboló hatásától.
A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket. Ha tulzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú molekulákat - legrosszabb esetben a DNS-t - károsíthatják. Ezt nevezzük oxidatív stressznek.
1. NAP
Sylimarin
Apigenin
A máj az emberi szervezet egyik legfontosabb szerve: méregtelenít, számos életfontosságú anyagot állít elő és tárol, illetve epét termel. Méregtelenítő munkája következtében a szervezetbe jutó mérgező anyagok hatásának fokozottabban van kitéve, mint más szervek.
A máriatövis hatóanyagát, a silimarint tartalmazó gyógyszerek a világ fejlett országaiban még ma is a májvédő kezelés élvonalába tartoznak. A silimarin hatása összetett, kivédi a májtestet károsító anyagok hatását, fokozza a májsejtek regenerációját is.
Heveny és krónikus májgyulladás esetén az egyik leghatékonyabb flavonoid. A silymarin fő hatása a sejtmembrán stabilizálása és antioxidáns hatása. Képes segíteni a májsejtek osztódását, ez csökkentheti a gyulladásos reakciót, és gátolja a fibrogenesist vagyis a májszövet kötőszövetesedését vagyis segíti a máj regenerálódását.
1. Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
500 ml
Összes polifenol 3500 mg
Ebből - Flavonoid 2704 mg
Antocianidin 100 mg
Sylimarin 300 mg
Apigenin 70 mg
Antioxidáns (ORP) - 400mV
---------------------------------------
2. NAP
Apigenin
Kempferol
Az apigeninről kontrollált klinikai kísérletben kimutatták (epigallocatechin-gallattal kombinálva), hogy gátolja a béldaganatok és rosszindulatú bélpolipok kiújulását operált rákbetegeknél (93%). Az apigenin gátolja a ráksejtek növekedését elősegítő faktorok legszélesebb skálájának a működését.
A ráksejtek „megtanulják" kikerülni a gátolt növekedési faktort. Az apigenin egyszerre számos növekedési faktor működését képes befolyásolni.
Áttétgátló hatás gyomordaganatok és melanóma esetén.
Vastagbélrák, gyakori oka a rákos megbetegedésekkel kapcsolatos haláleseteknek férfiaknál és nőknél egyaránt a nyugati kultúrákban. Ennek egyik fő okaként a tartós oxidatív stressz okozta DNS károsodást tartják számon. Antioxidánsok eltávolítják a szabadgyököket és gátolják a daganatos folyamatokat.
2. Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
500 ml
Összes polifenol 3500 mg
Ebből - Flavonoid 2704 mg
Antocianidin 100 mg
Apigenin 70 mg
Kaempferol 39 mg
Antioxidáns (ORP) - 400mV
-----------------------------
3. NAP
Kempferol
Kvercetin
Felfedezése óta és a kapcsolódó laboratóriumi vizsgálatok során vitatott hírnevet szerzett, mivel először mutagénként, majd hatásos rákellenes vegyületként vált ismertté. A vörösborban lévő kvercetin az egyik legerősebb ismert tumorellenes anyag a rezveratrol mellett, amely közvetlenül a rosszindulatú sejtek osztódását, szaporodását gátolja.
A resveratrol és kvercetin hatékonyan gátolja az orális, hámeredetű karcinómák növekedését és proliferációját. Az apigenin és kvercetin gátolja a melanoma növekedését.
Számos tanulmány kimutatta, hogy bizonyos Flavonoidok és a C-vitamin gátolja a betegséget okozó baktérium elszaporodását. A legalkalmasabbak: a fehér- és a zöldtea kivonat, az epigallokatechin gallát (EGCG), a kurkuma sárga színét adó kurkumin, a zellerből és az articsókából kivont, szintén sárga luteolin, illetve a vörösborban lévő kvercetin.
3. Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
500 ml
Összes polifenol 3500 mg
Ebből - Flavonoid 2704 mg
Antocianidin 100 mg
Kvercetin 196 mg
Kaempferol 39 mg
Antioxidáns (ORP) - 400mV
--------------------------------
4. NAP
Kvercetin
Heszperidin
A kvercetin az egyik leggyakrabban előforduló flavonoid a növényvilágban. Feketeszeder, eper, dió, kukorica, tea.
A szervezet gyulladáscsökkentő tevékenységét nagymértékben fokozza illetve fájdalomcsillapító hatását is kimutatták. Ezen kívül a Heszperidin gátolta a mellhártyagyulladás okozta váladék képződését.
Vérnyomáscsökkentő hatású. Szérum-koleszterin összetételt javítja illetve koleszterinszint csökkentő hatású: Jelentősen növeli a HDL és csökkenti az LDL koleszterinszintet. Koleszterinszint-csökkentő tevékenységet mutatott hiperkoleszterinémiás kísérleti patkányok vizsgálatánál. A magasvérnyomás igen gyakori a modern társadalmakban élő ember mértéktelen étrendi sófogyasztása illetve a pszichoszociális stressz mértéke miatt. Ezen tényezők hatását a szervezet nem képes ellensúlyozni és tolerálni. Mindezek miatt a magasvérnyomás erős rizikónak számít a szívelégtelenség illetve a kamrai fibrózis kialakulásában.
Gátolja a csontvesztést: Egérkísérletekben modellezték a manopausa után kialakuló csontritkulást. A hormonkezeléssel előidézett, előrehaladott csontritkulást diagnosztizált csoportban hesperidin adagolás következtében szignifikánsan megfigyelhető volt a csontfaló osteoclast sejtek számának csökkenése. A combcsont mennyisége és vastagsága is növekedett. Növekedett a csontszerkezet sűrűsége vagyis a hesperidin csontritkulás gátló hatásúnak bizonyult.
4. Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
500 ml
Összes polifenol 3500 mg
Ebből - Flavonoid 2704 mg
Antocianidin 100 mg
Kvercetin 196 mg
Hesperidin 90 mg
Antioxidáns (ORP) - 400mV
----------------------------------------------
5. NAP
Heszperidin
Myricetin
Egy másik 8 éves vizsgálat megállapította, hogy a három flavonols (kaempferol, kvercetin, és myricetin) csökkentette a hasnyálmirigyrák 23 százalékkal.
Egy, közel kétszázezer ember bevonásával végzett táplálkozásra vonatkozó tanulmány azt bizonyítja, hogy a flavonolokban gazdag étrend csökkenti - különösen a dohányosok esetében - a hasnyálmirigyrák kialakulásának kockázatát. A flavonolok elsősorban a gyümölcsök héjában koncentrálódnak; a hatást kiváltó összetevők minden növényi alapú ételekben megtalálhatók, de főleg a vöröshagyma, az alma, a bogyós termések, a kelkáposzta és a brokkoli tartalmaz nagy mennyiségben. Azok az emberek, akik nagy mennyiségű flavonolt juttattak szervezetükbe, 23 százalékkal csökkentették a hasnyálmirigy daganat kialakulásának esélyét szemben azokkal, akik alig ettek ilyen zöldségeket – mutatott rá a kutatást vezető Laurence Kolonel, a Cancer Research Center of Hawaii, vagyis a hawaii rákkutató központ szakembere.
Baktériumölő hatás: Staphylococcus baktériumok szaporodását és aktivitását gátolják (myricetin, kvercetin).
5. Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben
500 ml
Összes polifenol 3500 mg
Ebből - Flavonoid 2704 mg
Antocianidin 100 mg
Myricetin 320 mg
Hesperidin 90 mg
Antioxidáns (ORP) - 400mV
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
A termékek alkalmazás előtt forduljon szakemberhez!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasznáni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!
Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
VITA BIOSA Fermentált ital tejsavbaktériumokkal és gyógynövényekkel különböző mikroorganizmus kultúrával és 19 féle gyógynövénnyel. Az emésztőrendszer természetes támogatása.
A készítmény növényi hatóanyagai az étvágy és a kalóriabevitel mérséklésével segítik a testsúly csökkentő programot, részt vesz a zsír anyagcserében és támogatja a fogyókúrát.
A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
Növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású komplexe.
Flavin7 bioflavonoid komplex + Allicin!
Az Allicin vastagbél ellenes hatása, máj ellenes hatása ismert. Az Allicin, bár hőre és fényre rendkívül érzékeny és könnyen metabolizálódik, mégis a legjelentősebb bioaktív vegyülete a fokhagymának.
Polifenol és flavonoid tartalmú étrendkiegészitő kapszula Q10-zel és luteinnel.
Artemisinin absinthium hajtás kivonat hatóanyaga + Resveratrol + Dihydroquercetin + Flavin7 bioflavonoid komplex.
A kapszula hatóanyagai együttesen, egymás hatásait erősítve járulnak hozzá a sikeres fogyókúrához.
Gyártó honlapja: Flavin7
2024. december 04. 07:49, szerda
A Nordvital N-Acetil L-Cisztein immunerősítő és nyákoldó kapszula fő összetevője nemcsak antioxidáns védelmet nyújthat, hanem hozzájárulhat a légzőrendszer tisztán tartásához, valamint a máj méregtelenítő folyamataihoz is.
2024. november 27. 07:31, szerda
A Natur Tanya Aloe Vera tőzegáfonyás ital egyedülálló készítmény, amely két rendkívül értékes összetevő – az aloe vera és a tőzegáfonya – erejét egyesíti. Ez az ital nem csupán a mindennapok frissítője, hanem egy komplex egészségvédő megoldás is, amely támogatja a hidratációt, a sejtek regenerálódását és az antioxidáns védekezést.
2024. november 20. 06:33, szerda
A Myrobalan Vira.18 vírus és immunvédelem gyógynövény-komplex különleges formulája 18 gondosan válogatott gyógynövényt egyesít, amelyek szinergikus hatásukkal támogatják a szervezet védekezőképességét, növelik az energiaszintet és elősegítik az általános egészséget.