A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes. A VIOLA Paris vitaminok egyedülálló jellemvonása, hogy már a száj nyálkahártyájában megindul az értékes hatóanyagok felszívódása, aminek köszönhetően a szervezet azonnal elkezdheti hasznosítani azokat. A VIOLA Paris gélvitaminok segítségével kompromisszumok nélkül élvezheti az innováció nyújtotta lehetőségeket. A VIOLA Paris különös gondot fordított a gélvitaminok fejlesztése közben arra, hogy a készítmények még egy pohár víz élvezeti értékét se csökkentsék. A VIOLA Paris gélvitaminok csak és kizárólag a természetben is fellelhető anyagokból készülnek.

VIOLA Paris C-vitamin + Csipkebogyó gélvitamin

A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, a szervezet ellenálló képességének fokozásához, így a fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez. A C-vitamin egy nagyon erős antioxidáns hatású anyag, aminek köszönhetően fontos szerepet tölthet be a káros oxidatív folyamatok gátlásában, vagyis képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, ezáltal védelmet nyújthat a sejtek számára. Emellett a C-vitamin képes növelni a szervezet stressztűrő képességét, hozzájárul a pajzsmirigy működéséhez, aminek köszönhetően csökkenteni tudja a fáradékonyságot. A C-vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik a vas felszívódásában, így részt vesz a vérképzésben is. Továbbá hozzájárul a kollagén képződéséhez, aminek köszönhetően támogatja az erek egészségét, a fogak és az íny egészségét, valamint a porcok, a csontok, az ínszalagok és az inak erősségét.

A csipkebogyó a C-vitamin egyik legjobb természetes forrása. Immunerősítő hatásának köszönhetően kifejezetten ajánlott a fogyasztása a náthás, lázas megbetegedések, influenzajárványok idején. Kialakult betegség esetén pedig elősegítheti a gyorsabb gyógyulást, valamint a legyengült szervezet megerősítését. A csipkebogyó a C-vitamin mellett tartalmaz egyebek mellett B1-, B2-, K- és P-vitamint, illetve ásványi anyagokat és nyomelemeket is. A csipkebogyó képes serkenteni a máj és a mellékvesék működését, ezáltal szerepet tölt be a szervezet méregtelenítésében is. A csipkebogyóban található jelentős mennyiségű magnézium hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a magas vérnyomás csökkentéséhez, illetve a szív-és érrendszeri betegségek kezeléséhez.

VIOLA Paris Complex Multivitamin gélvitamin

Ez a gélvitamin nagyon komplex összetétellel rendelkezik, mivel tartalmaz A-vitamint, C-vitamint, E-vitamint, D-vitamint, valamint B2-, B3-, B6-, B7-, B9- és B12-vitamint is. A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, a szervezet védekezőképességének növeléséhez, s ezáltal a fertőző betegségek hatékony megelőzéséhez. Az A-vitamin a szem vitaminjaként is ismert, mivel kulcsfontosságú szerepet játszik a szemek egészségének és a normál látás fenntartásában. A D-vitamin szintén elengedhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez, illetve közreműködik a csontok és a fogak egészségének megőrzésében is. A B-vitaminok kiemelten járulnak hozzá az emésztőrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a B12-vitamin pedig fontos szerepet tölt be a normál pszichológiai funkció fenntartásában. Az E-vitamin nagyon erős antioxidáns hatással van felvértezve, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

VIOLA Paris Magnézium + B6-vitamin gélvitamin

Ez a gélvitamin a benne található magnézium-citrátnak és B6-vitaminnak köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz. A magnézium jelen van a test valamennyi sejtjében, részt vesz az izmok normál működésében, az anyagcsere valamennyi folyamatában, illetve nélkülözhetetlen több mint 300 enzim működéséhez. Emellett hozzájárul a normál fehérjeszintézishez, a sejtosztódáshoz, valamint az elektrolit egyensúly fenntartásához.

A magnézium hatással van a kalcium és a foszfor anyagcseréjére, ezáltal közreműködik a megfelelő minőségű csontozat megőrzésében. Emellett szerepet játszik a szívizom megfelelő működésében, valamint a normál koleszterinszint és vérnyomás fenntartásában. A magnézium nélkülözhetetlen az idegrendszer egészséges működéséhez, ezáltal kiemelten támogatja a normál pszichológiai funkció fenntartását. A B6-vitamin hozzájárul a magnézium sejtekbe való bejutásához a szervezetben, valamint kulcsfontosságú szerepet játszik az idegrendszer normál működésében. A B6-vitamin főleg koenzimként működik, hozzájárul az aminosavak és a zsírok megfelelő felszívódásához, az immun- és az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság csökkentéséhez. Emellett kulcsfontosságú szerepet játszik az ellenanyagok és a vörösvértestek termelésében és a hormonális aktivitás szabályzásában.

VIOLA Paris Complex Porc és Ízület gélvitamin

Ez a gélvitamin egy teljesen természetes összetételű ízületvédő komplex. A glükozamin a porcszövet természetes építője, illetve az egyik legfontosabb összetevője az ízületek kenőanyagának. Az emberi szervezet azonban nem tudja önállóan előállítani, ezért rendkívül fontos odafigyelnünk a folyamatos pótlására. A glükozamin támogatja a súrlódásnak kitett ízületek megfelelő működését és a porcszövetek újraképződését, valamint gondoskodik a kötőszövetek és a szalagok rugalmasságáról, illetve hozzájárulhat az ízületi gyulladások és a fájdalmak csökkentéséhez. A glükozamin ráadásul nem csak már fennálló problémák esetén képes segíteni, ugyanis részt vehet a különféle mozgásszervi problémák és fájdalmak megelőzésében is. Fogyasztása tehát kifejezetten javasolt nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosoknak és sportolóknak a porcok, az ízületek és az inak egészségének megőrzése érdekében.

Az MSM egy olyan kéntartalmú szerves anyag, ami természetes módon is jelen van az emberi szervezetben. Nagyon hatékonyan képes csökkenteni a gyulladásokat, az izomfájdalmakat és görcsöket, illetve az ízületi fájdalmakat. Elősegíti az érintett szövet sejtjeinek újjáépítését, aminek köszönhetően képes fokozni a rugalmasságot az ízületekben. Az MSM kiemelten járulhat hozzá a kollagén termeléséhez, így támogathatja az ízületek, az izmok, a bőr, a haj és a körmök egészségét is.

A kondroitin a porc egyik fontos komponense, ami egyedülálló vízmegkötő képessége által képes biztosítani a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. A kondroitin-szulfát közreműködik a porc egészséges szerkezetének megőrzésében, valamint az ízületek normál működésében. Támogatja a porc fő szerkezeti elemeinek felépítését és megőrzését, ezáltal kulcsfontosságú szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

Próbálja ki az azonnali felszívódású, a vitaminbevitel új generációját képviselő VIOLA Paris gélvitaminokat!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: