Védelem a káros sugárzások és a nehézfémek ellen: méregtelenítés chlorella algával

A chlorella algát teljes értékű táplálékként tartják számon, rendkívül gazdag fehérjékben, enzimekben, rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben. Az algák különleges tulajdonsága, hogy képesek bizonyos mértékig megvédeni a szervezetet a káros sugárzástól, megtisztítani a környezetszennyezéssel bekerülő nehézfémektől, és feltölteni a hiánybetegségeket megelőző tápanyagokkal.

Védelem a káros sugárzások és a nehézfémek ellen: méregtelenítés chlorella algával

A chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt, amely megvédi a sejteket a szabadgyökökkel szemben, segíti a károsodott sejtek helyreállítását, tisztítja a vért, és egészséges bélflórát biztosít. Magas lúgtartalma kiválóan helyreállítja a test optimális sav-bázis egyensúlyát, kitisztítja a lerakódott salakanyagokat, mérgeket.

Jelentős arányban tartalmaz C- és E-vitamint, teljes B-vitamin-komplexet, természetes béta-karotint, magas koncentrációban pedig kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, továbbá vasat, mangánt, cinket, rezet és kobaltot is. Az összes szükséges esszenciális aminosav és zsírsav megtalálható benne.

Hogyan segíti a chlorella a szervezet méregtelenítését, gyógyulását?

A chlorella ösztönzi a szervezet öngyógyulását. Fiataloknál támogatja a megfelelő fejlődést, növekedést, idősebb korban segíti a sérült sejtek és szövetek helyreállítását. Egyszerre tápláló, gyógyító és öregedésgátló hatású.

Megköti és kiüríti a méreganyagokat

Az olyan káros anyagokat, amelyek a környezet szennyezettségével a mindennapok során kerülhetnek a szervezetbe, mint például az ólom, a higany, az arzén, a növényvédő és rovarirtó szerek, a radioaktív anyagok, a chlorella képes sejtfal-kötődéssel megköti, és a természetes kiválasztás során kiüríteni. Mindezt olyan módon, hogy a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat és nyomelemeket nem szűri meg. A káros anyagok megkötésével és kivezetésével a máj funkcióit is jelentős mértékben megerősíti, kiváló méregtelenítő hatásával a májrák megelőzésében kiemelt szerepe lehet!

Chlorella

Erősíti az immunrendszert, anti hatású

A chlorella aktivizálja a T-sejtek vírusokkal, baktériumokkal és kal szembeni ellenálló képességét, eltávolítja az idegen fehérjéket és vegyi anyagokat a vérből. Az immunrendszer aktivizálásával fokozza a sejtek pusztulását, és megelőzheti a vírusos, illetve bakteriális fertőzéseket.

Lassítja az öregedési folyamatokat

A chlorella algában lévő antioxidánsok megkötik azokat a szabadgyököket, amelyek károsítják a sejteket és elindítják az öregedési folyamatokat. Elősegítik az új, egészséges sejtek termelődését, emellett helyreállítják a sérült sejteket és szövegeket. Méregtelenítő és tápanyagfeltöltő hatásával a chlorella nemcsak a szervek megfelelő működését támogatja, de kedvező hatással van a csontok, a fogak, a bőr, a haj és a körmök állapotára is.

Javítja az emésztést, gyógyítja a fekélyt

Egyedülálló klorofilltartalmával és emésztőenzimjeivel igen hatékony a gyomor és a bélrendszer betegségeinek gyógyításában. Elősegíti a vitaminok, tápanyagok megfelelő felszívódását. Elsősorban fekélyek, vastagbélgyulladás és IBS (irritábilis bél szindróma) ellen javasolják rendszeres fogyasztását. Támogatja a jótékony baktériumok munkáját, serkenti a bélmozgást, eltávolítja a felesleges anyagokat, megelőzi a mérgek felszívódását, így még a túlsúly leadásában is közreműködik.

Csökkenti a magas vérnyomást

A chlorella jelentősen csökkentheti a magas vérnyomást, rendszeres fogyasztásával meg is előzi annak kialakulását, a gyógyszerek mellékhatásai nélkül. Vértisztító hatásának köszönhetően az artériák rugalmasságához is hozzájárul. Különösen terhességi magas vérnyomás, illetve vérszegénység, ödéma esetében nyújt természetes segítséget magas vas-, folsav-, illetve B12 vitamin tartalmával.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: