Az Interherb Restart Immuno kapszula egy olyan immunrendszert támogató készítmény, amely tartalmaz béta-glükánt, célzottan válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, melyek segítségével hozzájárul az ellenálló képesség fokozásához, valamint a legyengült, lábadozó szervezet erősítéséhez. A Restart Memo tabletta egy olyan komplex agyműködést támogató készítmény, amelyet a szellemi munka és a tanulás időszakaira fejlesztettek ki, így segíthet megőrizni az időskori szellemi frissességet és mentális egészséget. A Restart Cardio tabletta egy olyan 8 komponensű készítmény, melyet a szívműködés támogatására, az erek védelmére, a normál vérnyomás fenntartására, a fáradtságérzés csökkentésére fejlesztettek ki.

Interherb Restart Immuno kapszula

Ez a komplex készítmény hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, mivel található benne immunstimuláló béta-glükán, válogatott vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek is. A szervezetnek szüksége lehet a feltöltődésre és az újraindításra a betegségek utáni lábadozási folyamat során vagy az öregedés miatt. A Restart Immuno kapszula hatékony segítséget tud nyújtani ehhez, mivel képes fokozni a szervezet védekezőképességét, illetve erősíteni a legyengült, lábadozó szervezetet. A készítményben találhatóak az immunvédelem szempontjából lényeges vitaminok (A-, C- és D3-vitamin), ásványi anyagok és nyomelemek (cink, réz, vas, szelén), béta-glükán, valamint az összetevők számára 80%-kal jobb felszívódást és hasznosulást biztosító, szabadalmaztatott BIOPERINE® kivonat is.

Ezek a célzottan összeválogatott hatóanyagok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, a vitalitás növeléséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve a sejtek öregedéstől és oxidatív stressztől való védelméhez. A készítményben lévő összetevők részt vesznek az idegrendszer kiegyensúlyozottságának, a jó közérzet és a lelki egészség fenntartásában, aminek köszönhetően jelentős támogatást nyújtanak a szervezet védekezőképessége számára. Az Immuno kapszula fogyasztása különösen ajánlott azok számára, akik közösségben végzik a munkájukat, akik támogatnák szervezetük gyorsabb és könnyebb lábadozását, valamint mindenki számára az évszakváltások közben jelentkező megfázásos időszakban.

A béta-glükán egy olyan a természetben is megtalálható poliszaharid, ami igazoltan az egyik leghatékonyabb természetes immunsejt stimuláló anyag a világon. A béta-glükán tudományosan alátámasztott biológiai védekezőrendszer modulátor (BDM), ami befolyásolja és mozgósítja az immunrendszert, ezért a segítségével természetes módon, biztonságosan és hatékonyan védhetjük meg magunkat az egyre nagyobb mennyiségű környezeti ártalmakkal szemben, illetve sikeresen erősíthető meg általa a tartósan stressznek kitett egyének, a krónikus betegek, a kemo- vagy sugárterápián átesettek immunrendszere is.

A béta-glükán egy olyan szénhidrát típusú vegyület, ami megtalálható a baktériumok, a gombák, az élesztőgomba, az algák és bizonyos növények sejtfalában. A béta-glükán több altípusát az alapján különböztetik meg egymástól, hogy hány szénatom kapcsolódik a molekulához. A béta-glükán lenyűgöző módon képes javítani az immunrendszer működését, így roppant hatékony védelmet biztosíthat a fertőző betegségek ellen is.

A béta-glükán feldolgozásában rendkívül fontos szerepet töltenek be a makrofágok és az immunrendszer más sejtjei, így a béta-glükán bevételét követően a test védekezőképessége jelentős támogatást kap, aminek köszönhetően hatékonyabban előzhetjük meg a fertőzéseket, valamint könnyebb és gyorsabb lehet a gyógyulási folyamat.

A béta-glükán a bevételétől számítva 24-72 órán belül fejti ki hatását. Érdemes nap mint nap fogyasztani, mivel a béta-glükán által aktivált neutrofilek - a veleszületett immunrendszer nélkülözhetetlen sejtjeinek - élettartama legfeljebb 2 nap. A béta-glükánt mindenki fogyaszthatja étrend-kiegészítő formájában, és kifejezetten javasolt járványos időszakokban.

Interherb Restart Memo tabletta

Ez a komplex, koffeinmentes készítmény szabadalmaztatott és igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmaz. A Memo tablettát a szellemi munka és a tanulás kihívásokkal teli időszakaira, tehát például tanulmányok, vizsgaidőszak, fokozott munkahelyi teljesítmény esetére fejlesztették ki. Továbbá támogatja a szellemi frissesség és a mentális egészség megőrzését. A kétféle zsályakivonatot tartalmazó hatóanyag (Cognivia) szellemi teljesítőképességet fokozó hatását hosszú távú memória és koncentrációs tesztek támasztják alá.

A készítmény támogatja a memóriát, a szellemi frissesség fenntartását, a koncentráció erősítését. A benne lévő értékes hatásfokozó hatóanyagok a kifáradást csökkentő, a mentális terhelhetőséget növelő pantoténsav, az idegek működését támogató magnézium, valamint az agyi vérkeringést serkentő ginkgo biloba kivonat.

A ginkgo biloba fokozza az oxigén felhasználását és az idegsejtek működését, növeli a véráramlást az idegrendszerben és az agyban, aminek köszönhetően sikeresen képes javítani az emlékezőképességet, a memóriát és a koncentrációt is. A ginkgo nagyszerű értágító, serkenti az agy vérellátását, ezáltal az agysejtek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátottságát is. Ez az oka annak, hogy már évezredek óta felhasználják a szellemi teljesítőképesség növelése érdekében.

A ginkgo számtalan kedvező hatása közül kiemelkedik lenyűgöző agyserkentő és memóriajavító képessége, amellyel jelentősen hozzájárul a gondolkodás frissességének és tisztaságának fenntartásához. A ginkgo biloba rendszeres fogyasztásával nagymértékben javítható a szellemi teljesítmény, a tanulási és a koncentrációs készség, illetve hozzájárulhat az agyműködés szinten tartásához idősebb korban is. Emellett pozitív hatású lehet fülzúgás, hallásgyengülés, szédülés, depresszió, szorongás, emlékezetzavarok esetén is.

A ginkgo bámulatosan hatékonyan képes tágítani a hajszálereket, növeli átjárhatóságukat és rugalmasságukat, így lenyűgöző módon tudja javítani az agy vérellátását, ezáltal több vérhez, oxigénhez és tápanyaghoz jutnak az agysejtek. Ennek köszönhetően jelentősen javulhat az agy teljesítménye is. A ginkgo biloba a véráramlás javításával fokozza a sejtek glükózfelvételét, valamint javítja az idegi impulzusok továbbításának hatékonyságát, így javulhat a memória és a koncentráció.

A ginkgo komoly antioxidáns erővel is fel van vértezve a benne található flavonoidoknak és terpenoidoknak köszönhetően, így védelmet képes biztosítani az agysejteknek az oxidatív károsodásokkal szemben. A ginkgo nagymértékben képes javítani az elégtelen agyműködést, ezáltal segítséget nyújthat többek között fáradtság, szédülés, fejfájás, alacsony koncentrációs képesség, csökkent szellemi teljesítőképesség, hangulatingadozások és zavartság esetén is. A ginkgo gátolja az agyi erek érelmeszesedését és eltömődését, ezáltal természetes védelmet biztosíthat az agyi érkatasztrófák ellen.

Interherb Restart Cardio tabletta

A készítmény 8 hatóanyagot tartalmaz, ezáltal komplexen képes támogatni a szívműködést, védi az ereket, hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához, csökkentheti a fáradtságérzetet. A standardizált galagonya kivonat támogatja a szív munkáját, képes fokozni a szívizom vér- és oxigénellátását, energiát szolgáltat a kiegyensúlyozott szívműködéshez és a vérkeringéshez. A galagonya és a gránátalma is bőséges forrása a szíverősítő flavonoidoknak, míg a T-Rezveratrol a vörösbor értékes antioxidáns, szívvédő vegyülete.

A B1-vitamin támogatja a szív normál működését, a C-vitamin pedig hozzájárul az erek rugalmasságához elengedhetetlen kollagén képződéséhez, így fontos szerepet játszik a vérkeringésben is. A készítményben található ásványi anyagok közül a magnézium energiát, vitalitást nyújt a fáradtság legyőzéséhez, a kálium pedig támogatja a normál vérnyomás fenntartását és a szívizom működését.

A galagonya már igen hosszú idő óta a szív gyógynövényeként ismert a népi gyógyászatban. Ez a kivételes gyógynövény közvetlenül képes fokozni a szívizom munkabírását, amit főként a benne található flavonoidoknak, tanninoknak, vitexin-2-ramnóz-nak, oligomer procianidineknek (OPC), triterpenoidoknak, kávé- és klorogénsavaknak és pektineknek köszönhet.

A galagonya több hatásával is támogatja a szívet és a keringést. Képes csökkenteni az angiotenzinnek a szintjét, ami elősegíti a vérerek összehúzódását. E hatásával a galagonya tágítja a verőereket, köztük a koszorúeret is, ezáltal képes javítani a szívizom vérellátását, amivel gátolni tudja az anginás rohamokat.

Emellett a magas vérnyomást is képes csökkenteni, ugyanis az összehúzódott verőerek magas vérnyomást is okozhatnak, a galagonya pedig az erek elernyesztésével hozzájárulhat a hipertónia kezeléséhez. A galagonya közvetlenül is segíti a szívizmok működését, aminek hatására fokozódhat a szívösszehúzódások ereje. Antioxidáns hatásának köszönhetően pedig csökkenhet a szívkoszorúerek érelmeszesedés miatti szűkülete is.

A galagonya rendszeres fogyasztása kedvező hatású lehet a stresszes életmódú, ideges emberek számára megelőzési céllal, valamint az enyhe szívbetegségben szenvedő betegeknek. Emellett jótékony hatású lehet csökkent szívműködés fennállásakor is a szív-régió kompressziójában és elnyomásában, valamint olyan időskori szívbetegségek esetén is, amelyek nem igényelnek digitális és enyhe formájú bradycardia-kezelést.

A galagonya kitűnő szívnyugtató, erősíti a szívizmokat, rendszeresen fogyasztva hozzájárul a szívritmus és a vérnyomás beállításához, valamint képes megerősíteni az érfalakat. Emellett pozitív hatással lehet a fáradt, túlterhelt, stresszben élő szívre, képes javítani a szívizomsejtek aktivitását és a szívizom vérellátását. Továbbá szívnyugtató hatás fejt ki idegi eredetű heves szívdobogás esetén, növelheti a szív vérellátását, mérsékli a szíveredetű nehézlégzést és fáradtságot.

Támogassa célzottan immunrendszerét, agyműködését és szíve egészségét az Interherb Restart készítményekkel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: