Húsvéti ajándékunkA közelgő három napos ünnep ismét kellemes pihenést és kikapcsolódás ígér mindenki számára. A húsvéti ünnepeket mindenki a maga hitvilága és szokása szerint ünnepli.

A mai napig tartó szokás húsvét hétfőn a locsolkodás. A szokás eredete a régi időkbe nyúlik vissza, alapja pedig a víz megtisztító és megújító erejében gyökerezik. Locsolkodásra ugyan nem vállalkozunk, de húsvéti ajándékkal azért készültünk.

 

Ugyanis van egy jó hírünk!

Mostantól hétfő éjfélig minden vásárlónkat megajándékozunk egy 1.000,- forintos vásárlási utalvánnyal. Ennek egyedüli feltétele, hogy a rendelés termékeinek értéke elérje az 5.000,- forintot.  Az ajándék vásárlási utalvány a későbbiekben, bármelyik következő rendelése alkalmával teljes összegben beváltható. 

Ez a hosszú hétvége arra is lehetőséget biztosít, hogy nem kell azonnal döntenie, hisz még több mint három napja van arra, hogy nyugodtan átgondolja, mit szeretne rendelni. Termékeink között locsolkodás nélkül is megtalálhatja azokat, amelyek az Ön számára megtisztító és megújuló hatással bírnak.

 

Húsvéti ajándékunk

A húsvéti ajándék vásárlási utalvány a törzsvásárlói kedvezményeken felül érvényes. 

 


Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: