A Protexin számos probiotikus terméket kínál csecsemőknek, kisgyerekeknek, felnőtteknek és az idősebbek számára is. Továbbá szerepel a termékpalettájukban speciálisan a hüvelyi flóra visszaállítására kifejlesztett hüvelykapszula, illetve a károsodott bélflóra, a gasztrointesztinális rendszer funkcionális zavaraival járó gyomor-bél rendszeri megbetegedések, mint például az IBS esetén ajánlott készítmény is. A probiotikumok, vagyis az emberi szervezet számára hasznos bélbaktériumok fogyasztása mindenki számára javasolható, ám kimondottan ajánlott antibiotikus kezelés alatt és azt követően, a legyengült immunrendszer erősítéséhez, puffadás, illetve hasmenés esetén.

Protexin Balance

A Protexin Balance 12 év feletti gyermekek és felnőttek sérült bélflórájának kúraszerű bélflóra-helyreállító kezelésére ajánlott készítmény. A benne található hatóanyagok olyan probiotikus baktériumok, melyek az egészséges szervezet bélflórájának összetevői. A termék növényi kapszuláiban 7-féle humán eredetű probiotikus baktériumtörzs található savvédő köpennyel ellátott élő baktériumcsírák formájában. A savvédő köpeny által a kapszulában lévő baktériumok magas arányban élve képesek átjutni a gyomor savas közegén, aminek köszönhetően garantált a telepképzéshez szükséges számú élő baktériumcsíra eljutása a vastagbélbe. A készítmény tartalmaz prebiotikumot (frukto-oligoszacharid) is, ami tovább képes javítani a kiváló kolonizációs képességét.

Protexin Restore Baby por

A Protexin Restore por kisbabák és gyermekek (0-tól 3 éves korig) sérült bélflórájának kúraszerű bélflóra-regeneráló kezelésére javasolt. A készítmény 7-féle humán eredetű probiotikus baktériumtörzset, prebiotikumként pedig 99% frukto-oligoszacharidot tartalmaz, grammonként (tasakonként) minimum egymilliárd élő, savvédő köpennyel ellátott baktériumcsíra formájában. A készítmény hatékonyságát szakirodalmi adatok támasztják alá. Fogyasztása kifejezetten javasolt antibiotikus kezelés alatt és után, puffadás, hasmenés esetén, illetve a legyengült immunrendszer (utazás, klímaváltozás vagy más stresszhelyzetek miatt) erősítése érdekében. A készítményben található prebiotikum (frukto-oligoszacharid) jelentősen javíthatja a kitűnő kolonizációs képességét. A termék alacsony napi terápiás költsége optimális választássá teszi csecsemők és kisgyermekek számára bármilyen antibiotikum kezelés mellé a bélflóra helyreállításához.

Protexin BS Florea

A termék alkalmazása javasolt károsodott bélflóra esetén a bélflóra egyensúlyának helyreállításához és funkcionális gasztrointesztinális zavarok esetén. A Protexin BS Florea kapszulában található Lactobacillus Rhamnosus LCR 35R baktérium törzs fontos szerepet játszhat a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, és különösen ajánlott funkcionális gasztrointesztinális zavarok esetén. A készítményben található összetevők hozzájárulhatnak a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. Fogyasztása kedvező hatású lehet hasmenés és puffadás esetén, valamint elősegítheti a legyengült immunrendszer megerősítését.

Protexin Gynophilus hüvelykapszula

A termék természetes módon képes hozzájárulni a hüvelyi flóra helyreállításához és fenntartásához, aminek köszönhetően csökkentheti a hüvelyi viszketést és irritációt, képes mérsékelni a kórós hüvelyi folyást, illetve minimalizálni tudja a kiújulás esélyét. A Protexin Gynophilus kapszula az Lcr Regenerans® Lactobacillus casei rhamnosus élő, probiotikus tejsavbaktériumot tartalmazza, ami a természetes Döderlein flóra tagja, és képes biztosítani az egészséges hüvelyflóra megőrzését, regenerálását. A készítmény használata különösen ajánlott viszketés, égető érzés, kellemetlen szag, rendellenes hüvelyfolyás, perineális diszkomfort érzés és irritáció észlelése esetén.

Protexin Candid Plus

A termék egy olyan 12 éven felüli gyermekek és felnőttek számára kifejlesztett komplex probiotikum készítmény, ami nem csak pre- és probiotikumokat tartalmaz, hanem fokhagyma koncentrátumot és grapefruitmag-kivonatot is. A fokhagymáról úgy vélik, hogy hatékonyan képes fellépni a baktériumok, vírusok és gombák ellen, illetve hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez. A grapefruitmag-kivonatban lévő bioflavonoidok csökkenteni tudják a kórokozók, leginkább a gombák aktivitását. A Protexin Candid Plus elősegítheti az egészséges bélflóra regenerálását, valamint megőrzését. A készítményben található 7-féle hasznos, humán eredetű baktériumtörzs és a szaporodásukat elősegíthető prebiotikum (frukto-oligoszacharid) is. A humán eredetű baktériumok a savvédő köpeny által át tudnak jutni a gyomor savas közegén, aminek köszönhetően a bevitt baktériumok kiemelkedő arányban élve jutnak el a vastagbélbe, így képesek ott megtapadni és szaporodni, ezért hatásuk tartós és egymást támogató.

Segítse a bakteriális egyensúlyt szervezetében a Protexin probiotikus készítményekkel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: