Az Omega-3 zsírsavak közismerten fontos szerepet játszanak a testünkben található összes sejt megfelelő működésében. Ezeket a zsírsavakat szervezetünk nem termeli, így csak ételből vagy táplálék-kiegészítők révén juthatunk hozzá.

A Supherb gyártástechnológiája biztosítékot nyújt arra, hogy a halolaj, amelyből a termékek készülnek különösen magas minőségű és tisztaságú alapanyagok.

Supherb Omega 3-6-9 Komplex most 1+1 ajándék akcióban!

Supherb Omega 3-6-9

 

Supherb gyógynövények

A Supherb szabadalmasított terápiás gyógynövény termékei esetében az aktív összetevők mennyisége pontosan mért és állandó. A szabadalmasított gyógynövény kivonatok használata lehetővé teszi a mennyiségek pontos összeállítását és a gyógynövények természetes aktív hatóanyagainak optimális összetételét.

  • A gránátalma erős antioxidáns, széles körű hatása által fenntartja az egészséget, főként a szív egészségét, csökkenti a koleszterin szintet és egyensúlyban tartja a várnyomást.
  • A tőzegáfonya kivonat aktív hatóanyagai magas szintű antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek és meggátolják a baktérium megtapadását, amely a húgyuti fertőzést okozhatja.
  • A Prosta Guard egy minősített készítmény, természetes összetevőkben gazdag, melyek megakadályozzák a prosztatamirigy növekedésének folyamatát.

Supherb gyógynövények

Supherb D3-vitamin

A kutatások szerint a D-vitamin hiánya hozzájárulhat a szívelégtelenség kialakulásához, megnöveli a magas vérnyomás és az érelmeszesedés kockázatát. Az autoimmun betegségek közül az alacsony D-vitamin-szint növeli a reumás ízületi gyulladások, az inzulinfüggő cukorbetegség és a sclerosis multiplex kialakulásának esélyét.

A Supherb D3-vitamin lágyzselatin kapszula magas mennyiségben tartalmaz természetes D3-vitamint, hozzáadott vegetáriánus zsírsavval, mely javítja a vitamin felszívódását. Gyerekeknek készült D3-vitamin csepp készítmény már 4 éves kortól adható!

Supherb D-vitamin

Supherb hírlevelünk...

Kapcsolódó cikkek: