Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Szabaduljon meg a fölösleges folyadéktól a Diurerbe Forte segítségével!

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Vision Nature Tan - Az egészséges barnulás

Vision Nature Tan - Az egészséges barnulás

Kiszerelés: 30 db kapszula

A Nature Tan főbb tulajdonságai: védelem a nap agresszív hatásai ellen és „egészséges” barnulás.

A termék már nem rendelhető!

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

Min is alapszik a Nature Tan hatása?

Egyetlen védekezési rendszer létezik, amelyek megakadályozzák a DNS rongálódását. Minden alaklommal, amikor a napnak hatása van a szervezetünkre ezek a védőrendszerek aktiválódnak: a bőr felső rétege néhány napra megvastagodik: - úgy nevezett „fénylő hólyagocskák” megakadályozzák a napsugarak a bőr mélyebb rétegeibe jutását, beindul a ferment működés, ami aktiválja a szabad gyököket, és minden rendellenességet kijavítanak, amik a DNS felépítésébe kerülnek.

Ezek a védő rendszerek nem száz százalékosan hatékonyak. Az aktivitásuk mértéke az ember bőrtípusától és az egyéni felépítésétől függ. Ezen kívül a működésük nem korlátlan - a bőr természetes védekező rendszere az idő múlásával megvékonyodik.

A Nature Tan összetevői aktiválják a természetes védekező rendszert és folyamatosan aktívan tarják azt. Megelőzik a detoxikációt, megakadályozva a szabad gyökök bőr alá jutását. A Nature Tan savasodást gátló hatása a benne lévő szőlő kivonatnak köszönhető, ami 50 - szer nagyobb, mint az E vitaminnak, 20 - szor nagyobb, mint a C vitaminnak, Amennyiben nem közvetlenül fogyasztott. A Nature Tan összetételében lévő elemek a szinergia elve szerint működnek, azaz egymás hatásait erősíthetik.

A Nature Tan összetétele
A Nature Tan összetételében a legújabb tudományosan kidolgozott alkotó elemek találhatóak. A Nature Tan belsőleg biztosítja a szervezet védelmét a nap káros sugaraival szemben és nincsenek hiányosságai, a többi védő krémtől eltérően. A Nature Tan összetételébe tartoznak:

  • Kurkuma por

  • Szőlő kivonat

  • Béta-karotin

  • E Vitamin

  • C-vitamin

  • Cink

  • Szelén

A szőlő kivonata, E vitamin, C-vitamin, Cink és Szelén meggátolják a szabad gyökök kialakulását a szervezetben, amelyek a bőr szöveteiben megjelenve savas reakciókat indítanak be, a bőrszövetek gyors öregedését okozva. A kurkuma por és a béta-karotin biztosítják a tartós, egyenletes és szép barnulást. Ezek az összetevők megelőzhetik a napégést és a bőr megpirosodását.

A Nature Tan alkalmazása
Annak érdekében, hogy a Nature Tan minden összetevője maximálisan kifejtse hatását, és a szervezet természetes védekező mechanizmusa teljesen beinduljon, már 2 hónappal az aktív napozás előtt ajánlott elkezdeni a termék szedését. A nyaralásra való készülődéskor, az intenzív napozás előtt, illetve az egész vakáció alatt - főleg, ha azt forró helyen készül eltölteni - ajánlott a Nature Tan szedését legalább 15 nappal előtte megkezdeni.

 

Kinek ajánlott a termék

A napvédő szerek tulajdonképpen szükségesek azon ember számára, akik érzékenyek az UV - sugárzásra. A tudósok kiszámították a nap elleni védelem „tartalékainkat”, amire még a mi szervezetünk képes: például a fehérbőrű, szőke hajú emberek egész életükben 50 000 órát tölthetnek úgy a napon, hogy az még nem káros a szervezetükre. A barna bőrűek - háromszor többet. Amikor a helyes és biztonságos napozásról beszélünk, emlékeznünk kell arra, hogy az UV-sugárzás ellen a bőr védelme nem mindenkinél egyforma. A tudósok a Föld lakosságát hat csoportra osztják a bőr típusától függően:

1. típus

Nagyon világos bőrű emberek, zöld vagy kék szemekkel, szőke vagy vörös hajjal. A specialisták albínóknak nevezik őket. A bőrük kevés melanint tartalmaz, melyek megszűrik a nap fényét. Az ilyen bőrtípusú emberek bőre nagyon hamar leég (piros lesz), de ritkán barnul - inkább gyakrabban csak megpirosodik. Az ilyen típusú embereknek nem ajánlatos egyáltalán napozni, mert az ő bőrük nem képes védeni az UV-sugaraktól. A tűző napon mindössze 5-10 percet tartózkodhatnak biztonságosan. Egyetlen kiút ebből az állapotból - az árnyék lehet, ennyi épp elég az egészségnek.

2. típus

Angol, skót, balti vagy skandináviai ember típusok: világoskék vagy szürke szem, szőke vagy vörös haj, szeplők. Az ő bőrük könnyen leég, gyakran pirosodik. Mondhatjuk, hogy kicsit ellenállóbbak az UV - sugárzásnak, mint az első típus, de összességében nagyon hasonlóak az övékéhez. A bőr a napozásra való felkészítés nélkül, az első napokban a napozást követően megpirosodik és leég. Végül a bőr le is hámlik. Az észlelhető barnaság nem rögtön következik be, minimum négy nap után.

3. típus

Világos szeműek, hajuk gesztenyebarna vagy sötét szőke, de még világos bőr. Ezek az emberek főleg Közép-Európa és Oroszország képviselői. Náluk a melanin szint közepes és az ő bőrük jelentéktelen pirosodással reagál a napra, amely aztán megbarnul. Az adott típusba tartozó emberek jól barnulnak, de a bőrük könnyen égésnek lehet kitéve. Ezek az emberek károsodás nélkül 20-30 percet tartózkodhatnak a napon. Ellenkező esetben a védtelen bőrfelületen napégés nyomai jelenhetnek meg. A barnaság úgyszintén három, négy nap után jelentkezik.

4. típus

Barnás bőrszín és sötét barna szem - ilyen az adott típus leírása. Ezek a keleti vagy úgy nevezett „földközi” emberek típusa. Akár több mint 40 percet is napozhatnak. A mennyiben gondosan elő van készítve a szervezet a napozáshoz, akár meg is lehet hosszabbítani a napon tölthető időt. Ezért ezek a „mázlisták” folyamatosan és szépen barnulnak.

5. típus

Ennek a típusnak a képviselői sötét hajjal, sötétbarna szemmel, és nagyon barnás bőrrel rendelkeznek - ezek az indiai, hindu, észak afrikai emberek. Könnyen és intenzíven barnulnak - három nap után akár csokoládé barnák is lehetnek, soha nem égnek le. Az igazság, hogy az ő bőrük már valamely pigmenteket is tartalmazza. A forró és nagyon forró klimatikus helyen ezeknek az embereknek a bőr védelme érdekében takarót kell, hogy használjanak, és az első két napon, amit napon töltenek, minimális faktorszámú védő krémet használniuk kell.

6. típus

Idetartoznak az afrikaiak, afro-amerikaiak, és az ausztráliai őslakosok - fekete bőrű emberek, akik egyáltalán nem érzékenyek a nap sugaraira. A hatodik típusba tartozó emberek akár védelem nélkül is tartózkodhatnak a napon. Ajánlott esetleg hidratáló testápoló használata.

Nature Tant tökéletesen használhatja mindenki, aki az első négy típushoz tartozik, de az első három típusnak elengedhetetlen a használata. Ne feledje, hogy a Nature Tannak nem csupán védő hatása van - tökéletesen illik mindenkihez, aki nemcsak egészséges, de szép, egyenletes és tartós bőr színt szeretne.

 

A nap és annak hatásai

A napsugarak hatásai
Mindenki szép, fiatal és egészséges szeretne lenni. Hogyan lehet ezt elérni? Napfény nélkül nincs élet. A nap sugaraira szüksége van az emberi szervezetnek az egészséges működéséhez a mindennapi életben: a D, E vitaminok megszerzéséhez az aszkorbinsav, zsírok, fehérjék és mikroelemek feldolgozásához. A napsugarak hatására a szervezetben fokozódik az úgynevezett „boldogság hormonok” termelődése.

Ugyanakkor, a napsugarak - a legfőbb okozói a bőr korai öregedésének. A folyamatos túlzott UV-sugárzás a bőr idő előtti öregedéséhez vezet. Elveszíti a rugalmasságát és vékonnyá, ráncossá válik.

Az UV-sugárzás negatív következményei lehetnek még a bőrelváltozások is - a bőr heves, égő reakciója, hólyagocskák formájában, krónikus megbetegedések felerősítése, herpeszek kialakulása, jóindulatú és akár rosszindulatú elváltozások megjelenése.

A piac szükséglete
A mai napra a genetikának és immunológiának köszönhetően olyan mechanizmusokat fejlesztettek ki, amik az UV-sugárzás káros hatásaitól védenek. Az idő előtti bőröregedés, pigmentáció, rákos elváltozások kialakulásának kockázata, az anyagcsere folyamatok romlása és még sok egyéb ellen. Minél többet tudunk meg az UV-sugarak káros hatásairól, annál több napfényvédő szer jelenik meg a piacon.

Többségük - mindegyikük krém. Olyan termékekből, amelyek belülről védik a szervezetet, nagyon kevés van. Pedig az ilyen védelem a leghatásosabb és legbiztonságosabb. Végül is a szervezetünk természetes védekezőképességének aktivizálásán alapszik és nem idéz elő allergiás tüneteteket, valamint nincs mellékhatása.

A védőkrémek bárkinél okozhatnak irritációt (allergiát), és a leghatásosabbak is közülük - ha nem jól adagoljuk - képesek a bőrünkön olyan kellemetlenségeket okozni, melyek már nem egyenlő értékűek a napsugárzás elleni védelemmel.

Egyidejű védelem a Nap ellen
A bőr felületének védelmén kívül egy időben belsőleg is védeniük kellene a krémeknek. A védekezés ellenére, a nap sugárzásának egy része így is bejut a bőrréteg alá és a DNS rongálódásához vezet, a sejtek elhalását idézi elő, melyek a bőr immun védelméért felelnek. Ezért egyik elvárásunk, hogy a napvédőszerekbe antioxidánsokat, bőr kisimító és gyulladás gátló összetevőket alkalmazzanak.

Ezek funkciói - nem csupán megvédeni a bőrt a leégéstől. Egy sokkal fontosabb feladatuk van: meggátolni a bőr öregedését. A dermatológusok a bőr öregedés erős gyorsításának nevezik, amelyet a nap sugárzása befolyásol.

A tényleges öregedésnél a bőr minden rétege megvékonyodik. A fotoöregedésnél a hámréteg és a szaruréteg megvastagodik. Az ilyen bőrt úgy hívják, hogy a „matróz bőr”, „paraszt bőr”, vagy tudományosan „bőr ekcéma”. És éppen ez az, ami a hajlamos melanómává alakulni.

Úgy gondolják, hogy a magas SPF tartamú termékek megvédhetnek bennünket. Mivel a védelem koncentrációt nem lehet a végtelenségig és végletek nélkül növelni, éppen ezért a megfigyelők folyamatosan keresik a nap elleni védelem magasabb határait, hogy ne vigyünk a bőrre ártalmatlannak tűnő, de ártalmas dolgokat.

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Vision vitaminok

A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítők magas technológiával feldolgozott természetes növényi kivonatok. Összetételükben, optimális mennyiségben, vitaminok és ásványi anyagok valamint növényi hatóanyagok találhatóak. Ezek az összetevők közismert gyógynövények biológiailag aktív hatóanyagait tartalmazzák. A termékek minden összetevője kizárólag csak természetes, növényi eredetű, ami értékessé és aktívvá teszi azokat. Az összetétel pontosan, tudományosan kerül összeállításra - az emberi táplálkozás harmonikus, optimális kiegészítéséhez az egyéni igényektől függően. A Vision termékek gyártásnál a forradalmian új Kriodarabolásos technológiát alkalmazzák. Ennek során -196 celsius fokon, folyékony nitrogén közegben történik a gyógynövény aktív részeinek őrlése. Végeredmény egy olyan homogén por, amely egészben tartalmazz az élő anyag információját. Adalékanyag, stabilizátor hozzáadása nélkül, csak ezzel a technológiával lehet megállítani a belső oxidációt, a vitaminok szétesését. Ezáltal megőrzik a növények értékes gyógyhatású hatóanyagait. Ezzel az előállítási móddal gyógynövények esetén a hatóanyag tartalom 97 %-a marad meg, a végeredmény élő organikus anyag.
Tovább olvasom »

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Gyártó honlapja: Vision

Amire még szüksége lehet

Akciós termék ProVitamin 1000 Ft értékű vásárlási utalvány

Ajándékozzon családtagjainak, barátainak, munkatársainak, ügyfeleinek ProVitamin vásárlási utalványt, amellyel a ProVitamin online áruház valamennyi terméke megvásárolható.

Kosárba teszem

Akciós termék ProVitamin 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

Ajándékozzon családtagjainak, barátainak, munkatársainak, ügyfeleinek ProVitamin vásárlási utalványt, amellyel a ProVitamin online áruház valamennyi terméke megvásárolható.

Kosárba teszem

Akciós termék ProVitamin 500 Ft értékű vásárlási utalvány

Ajándékozzon családtagjainak, barátainak, munkatársainak, ügyfeleinek ProVitamin vásárlási utalványt, amellyel a ProVitamin online áruház valamennyi terméke megvásárolható.

Kosárba teszem

Akciós termék ProVitamin 3000 Ft értékű vásárlási utalvány

Ajándékozzon családtagjainak, barátainak, munkatársainak, ügyfeleinek ProVitamin vásárlási utalványt, amellyel a ProVitamin online áruház valamennyi terméke megvásárolható.

Kosárba teszem

Akciós termék ProVitamin 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Ajándékozzon családtagjainak, barátainak, munkatársainak, ügyfeleinek ProVitamin vásárlási utalványt, amellyel a ProVitamin online áruház valamennyi terméke megvásárolható.

Kosárba teszem

Gyógyszer helyett – a legjobb természetes antibiotikumok

Gyógyszer helyett – a legjobb természetes antibiotikumok

Az antibiotikumok a leggyakrabban felírt gyógyszerek közé tartoznak. Azonban nem mindig szükségszerűek, érdemes megismerni a természetes antibiotikus szereket, melyek kíméletesek a bélflórával, és nem váltanak ki a szervezetből a baktériumokkal szembeni ellenálló képességet.

Tovább olvasom »

Magyar Termék Nagydíjas lett a Vitaking Multi Profi termékcsalád

Magyar Termék Nagydíjas lett a Vitaking Multi Profi termékcsalád

Magyar Termék Nagydíjas lett a Vitaking Multi Profi Multivitamin termékcsalád, mely hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a minőség elismerése. A Magyar Termék Nagydíj a gazdaság emblémája, megtestesíti és kifejezi Magyarország elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.

Tovább olvasom »

A lutein szerepe a látásban

A lutein szerepe a látásban

A lutein kiemelten fontos vegyület, hiányában jelentősen megnő a szembetegségek, látásproblémák, sőt idősebb korban akár a látásvesztés kockázata. Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért folyamatos pótlásra rendkívül fontos!

Tovább olvasom »

Segítse elő szervezete méregtelenítését!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!